شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
طرز تهیه کنافه پنیری
طرز تهیه کنافه پنیری
24 فروردین 1401
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
13 فروردین 1401
طرز تهیه شله زرد
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

طرز تهیه شله زرد


کره پاستوریزه شَکِلّی

طرز تهیه شله زرد

شله زرد یکی از دسرهای محبوب و سنتی ایرانی می باشد و معمولا در مراسم‌های مذهبی نظیر ماه رمضان برای سحری یا افطاری به عنوان نذری تهیه می گردد. طرز تهیه شله زرد بسیار آسان می باشد اما در عین حال پخت شله زرد فوت و فنی دارد که اگر رعایت شود در نهایت یک شله زرد مجلسی با رایحه ی فوق العاده تهیه می گردد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شله زرد خوش عطر و طعم را با کره پاستوریزه شَکِلّی به شما آموزش دهیم.

کاسه شله زرد

مواد لازم برای تهیه شله زرد


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

برنج

1 لیوان

شکر

1.5 - 2 لیوان

کره پاستوریزه شَکِلّی

50 گرم

آب

10 لیوان

زعفران غلیظ شده

3 قاشق غذاخوری

گلاب

1/2 لیوان

پودر هل

1 قاشق چایخوری

خلال بادام

1/2 به میزان لازم

زمان پخت | preparation time

01:00:00

تعداد | number of people

2 نفر

طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد


  1. برای تهیه شله زرد مجلسی برنج را با گلاب خیس کنید تا برنج رایحه ی گلاب را به خود بگیرد.
  2. حال حدود 10 لیوان آب را درون قابلمه ای ریخته و آن را بر روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیفتد.
  3. سپس برنج را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا بخوبی بجوشد. در حین جوشیدن برنج، کف ایجاد شده بر روی سطح آب را جمع کنید تا برنجتان خوش رنگ شود.
  4. پس از اینکه برنج اصطلاحا شکوفه زد و پخت، زعفران را به برنج اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر برنج بخوبی پخته نشود و شکر را اضافه کنید، برنج با کیفیت خوبی پخته نمی شود و زعفران نیز بخوبی رنگ باز نمی کند.
  5. در این مرحله شکر را اضافه کرده و پس از هم زدن برنج، کره، گلاب، خلال بادام و پودر هل را اضافه کنید.
  6. در مرحله آخر دم کنی را بر روی قابلمه گذاشته تا شله زرد کمی دم بکشد و بخار آن گرفته شود.
  7. شله زرد مجلسی شما آماده است. می توانید آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کرده و بعد از اینکه کمی خنک شد و سطح آن بست، سطح آن را با دارچین و خلال بادام تزئین کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian