شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
طرز تهیه برگر مرغ با سس ماستی
2 تیر 1401
طرز تهیه میلک شیک شکلاتی
طرز تهیه میلک شیک شکلاتی
12 خرداد 1401
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

فلافل جنوبی


روغن کره شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه فلافل جنوبی

فلافل یکی از فست فود‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و به دلیل آنکه سرشار از پروتئین می باشد، در دسته خوراکی های سالم قرار می گیرد. سرو این غذای جذاب جنوبی در کنار گوجه فرنگی، جعفری، ترشی و خیارشور خواص آن را افزایش می دهد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه فلافل جنوبی همراه با روغن کره خوش عطر و طعم شَکِلی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه فلافل جنوبی

مواد لازم برای تهیه فلافل جنوبی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

سیر

4 حبه

نخود

300 گرم

روغن کره شَکِلّی

به میزان لازم

تخم مرغ

1 عدد

جعفری

100 گرم

پیاز

1 عدد

زیره

1 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز

1 قاشق چایخوری

آرد نخودچی

2 قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه

به میزان لازم

زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

4 - 3 نفر

فلافل جنوبی

طرز تهیه فلافل جنوبی


  1. برای تهیه فلافل جنوبی خوشمزه، ابتدا نخود ها را در یک کاسه ی مناسب به مدت 24 - 48 ساعت خیس کنید تا نفخ آن برطرف شود. سعی کنید در این فاصله زمانی، 2 - 3 بار آب نخود ها را عوض کنید.
  2. حال نخود ها را همراه با سیر و پیاز برای 2 بار چرخ کنید تا حسابی با یکدیگر مخلوط شوند.
  3. حال نخود ها را درون ظرف مناسبی ریخته و سپس جعفری را که از قبل خرد کرده اید، همراه با تخم مرغ به نخود ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. در این مرحله آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کرده تا مایه فلافل کمی خودش را بگیرد.
  5. تخم گشنیز را همراه با زیره آسیاب و له کنید تا کاملا به شکل پودری در بیاید، سپس آن را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به مواد فلافل اضافه کنید.
  6. در این بخش ماهیتابه ای مناسب برداشته و به میزان لازم روغن کره اضافه کنید، حال فلافل ها را با استفاده از یک قالب زن مناسب به شکل دلخواه درآورید و درون روغن قرار دهید تا کم کم در حرارت نسبتا ملایم سرخ و مغز پخت شوند.
  7. پس از سرخ شدن کامل فلافل ها، آنها را درون توری فلزی بریزید تا روغنشان گرفته شود. فلافل جنوبی و خوش طعم شما آماده است. می توانید فلافل تند و تیز جنوبی را در کنار گوجه فرنگی خرد شده، خیارشور، سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ تند سرو و نوش جان کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian