فلافل جنوبی
روغن کره شَکِلّی
فلافل یکی از فست فودهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و به دلیل آنکه سرشار از پروتئین می باشد، در دسته خوراکی های سالم قرار می گیرد. سرو این غذای جذاب جنوبی در کنار گوجه فرنگی، جعفری، ترشی و خیارشور خواص آن را افزایش می دهد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه فلافل جنوبی همراه با روغن کره خوش عطر و طعم شَکِلی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه فلافل جنوبی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
سیر |
4 حبه |
نخود |
300 گرم |
به میزان لازم |
تخم مرغ |
1 عدد |
|
جعفری |
100 گرم |
پیاز |
1 عدد |
زیره |
1 قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز |
1 قاشق چایخوری |
آرد نخودچی |
2 قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
طرز تهیه فلافل جنوبی
- برای تهیه فلافل جنوبی خوشمزه، ابتدا نخود ها را در یک کاسه ی مناسب به مدت 24 - 48 ساعت خیس کنید تا نفخ آن برطرف شود. سعی کنید در این فاصله زمانی، 2 - 3 بار آب نخود ها را عوض کنید.
- حال نخود ها را همراه با سیر و پیاز برای 2 بار چرخ کنید تا حسابی با یکدیگر مخلوط شوند.
- حال نخود ها را درون ظرف مناسبی ریخته و سپس جعفری را که از قبل خرد کرده اید، همراه با تخم مرغ به نخود ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
- در این مرحله آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کرده تا مایه فلافل کمی خودش را بگیرد.
- تخم گشنیز را همراه با زیره آسیاب و له کنید تا کاملا به شکل پودری در بیاید، سپس آن را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به مواد فلافل اضافه کنید.
- در این بخش ماهیتابه ای مناسب برداشته و به میزان لازم روغن کره اضافه کنید، حال فلافل ها را با استفاده از یک قالب زن مناسب به شکل دلخواه درآورید و درون روغن قرار دهید تا کم کم در حرارت نسبتا ملایم سرخ و مغز پخت شوند.
- پس از سرخ شدن کامل فلافل ها، آنها را درون توری فلزی بریزید تا روغنشان گرفته شود. فلافل جنوبی و خوش طعم شما آماده است. می توانید فلافل تند و تیز جنوبی را در کنار گوجه فرنگی خرد شده، خیارشور، سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ تند سرو و نوش جان کنید.