لازانیا ریحون و بادمجان
کره نمکی شَکِلّی
لازانیا بادمجان و ریحان یکی از لذیذ ترین و لذت بخش ترین غذاهای مورد علاقه دوستداران لازانیا می باشد، البته این روز ها کمتر کسی پیدا می شود که بتواند ادعا کند که لازانیا را دوست ندارد. این غذای بسیار خوشمزه به واسطه ی حضور بادمجان سرخ کرده و ریحان طعمی جذاب و دوستداشتی دارد. حال تصور افزودن طعم نمکی و کره ای به این وعده ی هیجان انگیز عطر و طعم آن را دگرگون می سازد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان را همراه با کره نمکی شَکِلّی به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
50 گرم |
پیاز |
1عدد متوسط |
|
آرد |
1 قاشق غذاخوری |
شیر پرچرب |
1 لیوان |
فلفل سیاه و نمک |
به مقدار لازم |
ریحون تازه |
به مقدار لازم |
سیر |
1 حبه |
مواد لازم برای تهیه لازانیا
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
پنیر پیتزا و پنیر پارمسان |
به مقدار لازم |
|
بادمجان |
3 عدد متوسط |
ریحان تازه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان
- برای تهیه لازانیا بادمجان و ریحان، ابتدا پیاز ها را خرد کرده و سیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید، سپس ماهیتابه ای را برداشته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. کره نمکی را در درون ماهیتابه ذوب کنید و پس از آن پیاز ها را همراه با سیر تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
- در مرحله بعدی یک قاشق غذاخوری آرد را به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید و حسابی تفت دهید.
- یک لیوان شیر را اضافه کرده و پس از گذشت 1 - 3 دقیقه، ریحان تازه، نمک و فلفل سیاه را به ماهیتابه بیفزایید.
- بادمجان های شسته شده را پوست گرفته و از طول برش بزنید. بادمجان ها را درون ماهیتابه ای جداگانه سرخ کنید.
- مقداری آب در درون قابلمه ریخته و بگذارید تا جوش بیاید، سپس نودل های مخصوص لازانیا را همراه با نمک درون آب ریخته و پس از 5 - 7 دقیقه جوش خوردن و نرم شدن نودل ها، آن ها را درون یک آبکش با آب سرد آبکشی کنید.
- در مرحله بعدی یک ظرف مقاوم به حرارت با اندازه ی مناسب را برداشته و کف آن را با کمی روغن چرب کنید.
- یک لایه نودل در کف ظرف بچینید و بر روی آن پنیر پیتزا و ریحان را پخش کنید، سپس بادمجان ها را بعنوان لایه بعدی بچینید و روی آن پنیر پارمسان را رنده کنید. حال سس بشامل تهیه شده را بر روی مواد پخش کنید. مجددا لایه ها را به همین ترتیب تکرار کرده و لایه نهایی را با پنیر پیتزا، پنیر پارمسان و ریحون بپوشانید.
- در نهایت ظرف لازانیا را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و 5 دقیقه آخر حالت گریل را فعال کنید تا سطح پنیر طلایی رنگ شود. لازانیا بادمجان و ریحان شما آماده است. نوش جان