شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه قیمه نثار
طرز تهیه قیمه نثار
29 دی 1400
طرز تهیه دونات خانگی
15 دی 1400
طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

لازانیا ریحون و بادمجان


کره نمکی شَکِلّی

مواد اولیه لازانیا بادمجان و ریحان

لازانیا بادمجان و ریحان یکی از لذیذ ترین و لذت بخش ترین غذاهای مورد علاقه دوستداران لازانیا می باشد، البته این روز ها کمتر کسی پیدا می شود که بتواند ادعا کند که لازانیا را دوست ندارد. این غذای بسیار خوشمزه به واسطه ی حضور بادمجان سرخ کرده و ریحان طعمی جذاب و دوستداشتی دارد. حال تصور افزودن طعم نمکی و کره ای به این وعده ی هیجان انگیز عطر و طعم آن را دگرگون می سازد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان را همراه با کره نمکی شَکِلّی به شما آموزش دهیم.

لازانیا بادمجان و ریحان | Eggplant and basil lasagna

مواد لازم برای تهیه سس بشامل


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره نمکی شَکِلّی

50 گرم

پیاز

1عدد متوسط

آرد

1 قاشق غذاخوری

شیر پرچرب

1 لیوان

فلفل سیاه و نمک

به مقدار لازم

ریحون تازه

به مقدار لازم

سیر

1 حبه

مواد لازم برای تهیه لازانیا


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

نودل مخصوص لازانیا

به مقدار لازم

پنیر پیتزا و پنیر پارمسان

به مقدار لازم

بادمجان

3 عدد متوسط

ریحان تازه

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

01:40:00

تعداد | number of people

5 - 4 نفر

لازانیا بادمجان و ریحان | Eggplant and basil lasagna

طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان


  1. برای تهیه لازانیا بادمجان و ریحان، ابتدا پیاز ها را خرد کرده و سیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید، سپس ماهیتابه ای را برداشته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. کره نمکی را در درون ماهیتابه ذوب کنید و پس از آن پیاز ها را همراه با سیر تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
  2. در مرحله بعدی یک قاشق غذاخوری آرد را به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید و حسابی تفت دهید.
  3. یک لیوان شیر را اضافه کرده و پس از گذشت 1 - 3 دقیقه، ریحان تازه، نمک و فلفل سیاه را به ماهیتابه بیفزایید.
  4. بادمجان های شسته شده را پوست گرفته و از طول برش بزنید. بادمجان ها را درون ماهیتابه ای جداگانه سرخ کنید.
  5. مقداری آب در درون قابلمه ریخته و بگذارید تا جوش بیاید، سپس نودل های مخصوص لازانیا را همراه با نمک درون آب ریخته و پس از 5 - 7 دقیقه جوش خوردن و نرم شدن نودل ها، آن ها را درون یک آبکش با آب سرد آبکشی کنید.
  6. در مرحله بعدی یک ظرف مقاوم به حرارت با اندازه ی مناسب را برداشته و کف آن را با کمی روغن چرب کنید.
  7. یک لایه نودل در کف ظرف بچینید و بر روی آن پنیر پیتزا و ریحان را پخش کنید، سپس بادمجان ها را بعنوان لایه بعدی بچینید و روی آن پنیر پارمسان را رنده کنید. حال سس بشامل تهیه شده را بر روی مواد پخش کنید. مجددا لایه ها را به همین ترتیب تکرار کرده و لایه نهایی را با پنیر پیتزا، پنیر پارمسان و ریحون بپوشانید.
  8. در نهایت ظرف لازانیا را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و 5 دقیقه آخر حالت گریل را فعال کنید تا سطح پنیر طلایی رنگ شود. لازانیا بادمجان و ریحان شما آماده است. نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian