مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)
عسل و کره سیر شَکِلّی

مرغ سوخاری کُره ای یا همان داکگنجئونگ به یک وعده یا میان وعده ی خوشمزه حاوی تکه های مرغ سوخاری که بطور کامل درون سسی شیرین و تند غوطه ور شده باشد، گفته می شود. این غذای هیجان انگیز یکی از غذاهای قدیمی، سنتی و پرطرفدار کُره ای می باشد و بطور معمول در تهیه آن از تکه های کتف و بال مرغ استفاده می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ) را با کره سیر و عسل َشَکِلّی به شما آموزش دهیم.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
کتف و بال |
500 گرم |
|
پودر زنجبیل |
به مقدار تازه |
شیر |
1 لیوان |
فلفل قرمز |
1 قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت |
1/3 لیوان |
سس سویا |
1 قاشق غذاخوری |
سرکه سیب |
1 قاشق غذاخوری |
عسل |
2 قاشق غذاخوری |
شکر |
2 قاشق غذاخوری |
کنجد |
1 قاشق غذاخوری |

01:30:00

2 نفر

طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)
- برای تهیه مرغ سوخاری تند به سبک کُره ای ابتدا مرغ ها را درون یک کاسه شیر خوابانده و کاملا در آن بغلطانید، سپس روی کاسه را با یک بشقاب یا سلفون بپوشانید و آن را برای 1 ساعت درون یخچال استراحت دهید.
- پس از گذشت 1 ساعت کاسه را از یخچال خارج کرده و شیر درون کاسه را خالی کرده و دور بریزید. حال نمک و فلفل را به مرغ ها اضافه کنید.
- در این مرحله کره سیر را آب کرده و همراه با زنجبیل رنده شده به مرغ اضافه کنید و مواد را با دست با یکدیگر مخلوط کنید. حال مجددا روی کاسه را یک سلفون بپوشانید و برای 1 ساعت دیگر مرغ ها را در یخچال استحراحت دهید.
- پس از این مرحله ظرف را از یخچال خارج کرده و قطعات زنجبیل را از آن جدا کنید. نشاسته ی ذرت را به مرغ ها اضافه کرده و بخوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
- مرغ های پوشانده شده با نشاسته ی ذرت را درون یک ماهیتابه پر از روغن داغ قرار دهید، بطوریکه مرغ ها درون آن شناور شوند. در این مرحله مرغ ها را درون روغن سوخاری کنید.
- پس از سوخاری شدن مرغ ها، آنها را درون کاغذ های مخصوص روغن گیری یا حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- در این مرحله به سراغ تهیه سس مخصوص می رویم. ابتدا یک تابه ای را روی حرارت قرار داده، سپس سس سویا را به همراه پودر فلفل قرمز، سرکه سیب، عسل، شکر قهوه ای، کره ی سیر شَکِلّی و پودر زنجبیل به تابه اضافه کرده و برای 4 - 5 دقیقه تفت دهید.
- برای اینکه سس تهیه شده به خرد مرغ ها برود، مرغ را همراه با سس تهیه بر روی حرارت نسبتا ملایمی تفت دهید.
- در مرحله آخر مرغ را همراه با سس درون یک ظرف مناسب سرو کرده و روی آن را با کنجد تزئین کنید.