کره‌های طعم‌دار، راز شما برای طبخ و تهیه غذاهای خوشمزه، با مزه‌های خاص خواهند بود، هنر خود را در آشپزی به همگان نشان دهید! کره‌های طعم‌دار از گذشته‌های دور مورد توجه بودند. اولین نمونه آن به ۳۰۰۰ سال قبل و در هند باز می‌گردد، اولین کره طعم‌دار که کریشنا نام داشت پر از چاشنی‌های مختلف بود.

about-elements3
about-elements3
about-elements3

با استفاده از کره‌های طعم‌دار، نوع جدیدی از غذاهای معمولی را طبخ کنید و فصل جدیدی را در آشپزی خود آغاز کنید. کره‌های طعم‌دار شَکِلّی که در طعم‌های سیر، سبزیجات، نمک و سیر و سبزیجات قابل تهیه هستند و عطر و طعم ویژه‌ای به غذاهای شما می‌دهند که می‌تواند هر وعده ی غذایی را باب میل همه بسازد.

about-elements3


مواد لازم: کره‌های طعم دار شَکِلّی

کره‌های خوشمزه و خوش طعم، مخصوص کسانی که به دنبال کشف مزه‌های جدید در آشپزی و شیرینی‌پزی هستند.

این گروه از محصولات در طعم‌های مختلف تولید شده و به مصرف‌کنندگان ارائه می‌شود. در تولید این محصولات هیچ گونه طعم دهنده‌ی طبیعی و مصنوعی استفاده نشده است، بلکه در بافت کره‌های طعم‌دار شَکِلّی از گرانول طبیعی محصولات استفاده می‌شود.

انواع کره‌های طعم دار شَکِلّی

کره با طعم سیر : در ترکیب این محصول، سیر به صورت دانه‌های خرد شده با کره ترکیب شده است و می‌توان طعم خوش خرد شدن سیر را زیر دندان خود حس کرد.

کره با طعم سبزیجات : از سبزیجات معطر و تازه در ترکیب این محصول استفاده شده است که بدین سبب بو و عطر خاصی دارد.

کره با طعم سیر و سبزیجات : ترکیبی دوست داشتی از سیر و سبزیجات مخصوص کسانی که عاشق غذاهای خوش عطر و طعم می‌باشند.

کره نمکی : محصولی بسیار خوشمزه که از ترکیب نمک با کره تولید می‌شود.

 

کره طعم دار

نام محصول وزن بسته بندی شرایط نگهداری بهترین زمان مصرف
کره نمک۵۰گرمیفویلدر دمای انجماد نگهداری شود۶ماه
کره سیر و سبزیجات۶ماه
کره سیر
کره سبزیجات
بسته کره نمک۱۲۰گرمیبسته بندی ۸ عددی ۱۵ گرمی۶ماه
بسته کره سیر و سبزیجات۶ماه
بسته کره سیر
بسته کره سبزیجات
بسته رازهای شکلی۱۸۰گرمیبسته بندی ۱۲ عددی ۱۵ گرمی
 
27 دی 1401
طرز پخت کتلت

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم

کُتلت یکی از غذاهای خوش طعم و پرطرفدار است که در پخت آن معمولا از گوشت، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود. این غذای لذیذ طعم کمی چرب و گوشتی دارد و شما می توانید آن را با انواع گوشت ها از جمله گوشت گوسفند، گاو، مرغ، ماهی و انواع صیفی جات نظیر بادمجان و کدو تهیه کنید. کتلت ها بطور معمول با نان و به صورت داغ سِرو می‌شود، اگرچه کتلت ها را می توانید همراه با برنج نیز تهیه کنید.
23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

بطور کلی خامه قسمتی از شیر است که از نظر میزان چربی نسبتا غنی بوده و طی عمل خامه گیری از شیر جدا می شود. همانطور که می دانید، امروزه خامه ها عمدتا با دو روش پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون، تحت حرارت قرار می گیرند تا به نوعی فعالیت های میکروبی در آن کاهش پیدا کند. . .
17 شهریور 1401
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم

امروز می‌خواهیم دستور پخت و تمام آنچه که برا تهیه یک کلم پلو شیرازی خوشمزه مورد نیاز است را برای شما شرح دهیم. کلم پلو یکی […]