شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ
15 دی 1400
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکی
14 دی 1400
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

ناگت مرغ خانگی


کره پاستوریزه شَکِلّی

مواد اولیه ناگت مرغ خانگی

ناگت مرغ یک غذای خوش خوراک و وسوسه انگیز می باشد که حتی نگاه کردن به عکس آن هم می تواند اشتها را تحریک کند. این غذای بین المللی طرز تهیه آسان در عین حال طعمی فوق العاده دارد. استفاده از کره در لابه لایه مواد اولیه ناگت طعم آن را به مقدار زیادی تقویت می کند و در نهایت یک وعده ی غذایی بی نظیر را برای شما فراهم می کند. امروز می خواهیم طرز تهیه ناگت مرغ خانگی همراه با کره پاستوریزه شَکِلّی را به شما آموزش دهیم. همین الان دست به کار شوید و مواد اولیه ناگت مرغ را تهیه و اعضای خانواده را با یک شام یا ناهار وسوسه انگیز سوپرایز کنید.

ناگت مرغ خانگی  |   Homemade chicken nuggets

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ خانگی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره پاستوریزه شَکِلّی

70 گرم

نان تست

4 عدد

شیر

1 پیمانه

سیر

4 حبه

تخم مرغ

2عدد

آرد

3 قاشق غذاخوری

پودر یا پولک سوخاری

به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن و پودر پیاز

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

01:00:00

تعداد | number of people

4 - 5 نفر

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی   | How to prepare homemade chicken nuggets

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی


  1. برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا گوشه های نان تست را برش داده و قسمت نرم وسط آن را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید، سپس تکه ها را همراه با شیر درون یک کاسه له و مخلوط کنید تا به یک حالت خمیری برسید.
  2. سینه مرغ خرد شده، مخلوط شیر و نان تست، سیر، کره نرم شده، ادویه ها و پنیر پیتزا را داخل یک میکسر با یکدیگر ترکیب کرده تا مواد به حالت خمیری شکل دربیایند.
  3. مواد ناگت را به شکل دلخواه (با قطر کم) با دست فرم دهید و سپس ابتدا در آرد، سپس درون تخم مرغ زده شده و در نهایت درون پودر یا پولک سوخاری بغلتانید.
  4. در این مرحله هر تکه از ناگت را بر روی سینی فر قرار دهید و سینی را به مدت 35 دقیقه به درون فر 180 درجه انتقال دهید.
  5. در مرحله آخر به مدت 5 دقیقه فر را در حالت گریل قرار دهید تا ناگت به رنگ طلایی در بیاید.
  6. ناگت مرغ خانگی شما آماده است، می توانید آن را با سس سیر یا سس گوجه سرو و نوش جان کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian