ناگت مرغ خانگی
کره پاستوریزه شَکِلّی

ناگت مرغ یک غذای خوش خوراک و وسوسه انگیز می باشد که حتی نگاه کردن به عکس آن هم می تواند اشتها را تحریک کند. این غذای بین المللی طرز تهیه آسان در عین حال طعمی فوق العاده دارد. استفاده از کره در لابه لایه مواد اولیه ناگت طعم آن را به مقدار زیادی تقویت می کند و در نهایت یک وعده ی غذایی بی نظیر را برای شما فراهم می کند. امروز می خواهیم طرز تهیه ناگت مرغ خانگی همراه با کره پاستوریزه شَکِلّی را به شما آموزش دهیم. همین الان دست به کار شوید و مواد اولیه ناگت مرغ را تهیه و اعضای خانواده را با یک شام یا ناهار وسوسه انگیز سوپرایز کنید.

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ خانگی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
70 گرم |
نان تست |
4 عدد |
|
شیر |
1 پیمانه |
سیر |
4 حبه |
تخم مرغ |
2عدد |
آرد |
3 قاشق غذاخوری |
پودر یا پولک سوخاری |
به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن و پودر پیاز |
به مقدار لازم |

01:00:00

4 - 5 نفر

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
- برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا گوشه های نان تست را برش داده و قسمت نرم وسط آن را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید، سپس تکه ها را همراه با شیر درون یک کاسه له و مخلوط کنید تا به یک حالت خمیری برسید.
- سینه مرغ خرد شده، مخلوط شیر و نان تست، سیر، کره نرم شده، ادویه ها و پنیر پیتزا را داخل یک میکسر با یکدیگر ترکیب کرده تا مواد به حالت خمیری شکل دربیایند.
- مواد ناگت را به شکل دلخواه (با قطر کم) با دست فرم دهید و سپس ابتدا در آرد، سپس درون تخم مرغ زده شده و در نهایت درون پودر یا پولک سوخاری بغلتانید.
- در این مرحله هر تکه از ناگت را بر روی سینی فر قرار دهید و سینی را به مدت 35 دقیقه به درون فر 180 درجه انتقال دهید.
- در مرحله آخر به مدت 5 دقیقه فر را در حالت گریل قرار دهید تا ناگت به رنگ طلایی در بیاید.
- ناگت مرغ خانگی شما آماده است، می توانید آن را با سس سیر یا سس گوجه سرو و نوش جان کنید.