شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین
طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین
4 آبان 1401
طرز تهیه فرنچ تست
طرز تهیه فرنچ تست
24 مهر 1401
طرز تهیه پاستا میت بال
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

پاستا میت بال


کره سیر شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه پاستا میت بال

پاستا میت بال یکی از محبوب ترین پاستا ها در منو رستوران ها و کافه رستوران ها می باشد. یکی از عوامل بسیار موثر در تهیه یک پاستا میت بال جذاب و خوشمزه، تهیه سس خوش عطر و طعم و وسوسه انگیز برای آن می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستا میت بال پرطرفدار تهیه شده با کره سیر شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پاستا میت بال

مواد لازم برای تهیه پاستا میت بال


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پیاز

2 عدد

گوجه فرنگی

3 عدد

کره سیر شَکِلّی

به میزان لازم

اسپاگتی

340 گرم

شکر

1/2 قاشق چایخوری

برگ بو

1 عدد

گوشت قرمز

350 گرم

پنیر پارمسان

3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

پودر ریحان

به میزان لازم

پونه کوهی

به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

زمان پخت | preparation time

00:1:00

تعداد | number of people

4 نفر

طرز تهیه پاستا میت بال

طرز تهیه پاستا میت بال


  1. برای تهیه پاستا میت بال خوش عطر و طعم، ابتدا گوشت قرمز شسته شده را با چاقو خرد کنید و سپس قطعات گوشت را درون چرخ گوشت بریزید.
  2. گوشت چرخ شده را درون یک کاسه مناسب بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، سپس گوشت را با پونه کوهی مخلوط کرده و حسابی با دست ورز دهید.
  3. گوشت را با کمک دست به شکل توپ‌های کوچک درآورده و پس از آن ماهیتابه مناسبی تهیه کرده و بر روی حرارت قرار دهید. کره سیر شَکِلّی را درون ماهیتابه ذوب کرده و گوشت های توپی شکل را در کف تابه بچینید.
  4. گوشت‌ها را با کره سیر تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ داده و نیم پز شود.
  5. دو عدد پیاز را پوست کنده، بشویید و سپس بصورت نگینی خرد کنید.
  6. سه عدد گوجه‌فرنگی را بشویید و سپس بصورت نگینی خرد کنید. مجددا یک ماهیتابه دیگر انتخاب کرده، درون تابه مقدار بسیار کمی کره سیر اضافه کرده و منتظر بمانید تا کره ذوب شود.
  7. پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و همراه با کره سیر تفت دهید، حال گوجه‌های نگینی شکل را به تابه اضافه کرده و درب تابه را بگذارید تا گوجه‌ها کمی نرم شوند.
  8. در این مرحله دو قاشق غذاخوری رب‌ گوجه‌فرنگی را با حدود 200 گرم آب ترکیب کرده و مخلوط رب گوجه‌فرنگی و آب را به تابه اضافه کنید. حال نصف قاشق چای‌خوری شکر و پس از آن مقداری پودر ریحان، نمک و همچنین فلفل سیاه به گوجه‌فرنگی‌ها اضافه کنید. در آخر یک عدد برگو بو درون تابه قرار دهید.
  9. درب ماهیتابه را بگذارید و کمی منتظر بمانید تا سس به غلظت کافی برسد، سپس درجه حرارت را کم کنید تا سس نسوزد. توپ‌های گوشت را به تابه حاوی سس اضافه کرده و منتظر بمانید تا گوشت‌ها به‌طور کامل پخته شوند. پس از پخته شدن گوشت ها، حرارت را خاموش کنید.
  10. حال سه قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را به سس اضافه کنید.
  11. در مرحله آخر قابلمه ای مناسب را روی شعله اجاق گاز قرار داده تا آب درون آن به جوش آید، سپس مقداری نمک و روغن مایع به قابلمه اضافه کنید.
  12. اسپاگتی را درون آب جوش بریزید و منتظر بمانید تا اسپاگتی‌ها کمی نرم شوند.
  13. اسپاگتی‌ها را با آب سرد آبکش کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید. سسی که از قبل تهیه کردید را به اسپاگتی اضافه کنید.
  14. پاستا میت بال شما آماده است. نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian