پاستا میت بال
کره سیر شَکِلّی
پاستا میت بال یکی از محبوب ترین پاستا ها در منو رستوران ها و کافه رستوران ها می باشد. یکی از عوامل بسیار موثر در تهیه یک پاستا میت بال جذاب و خوشمزه، تهیه سس خوش عطر و طعم و وسوسه انگیز برای آن می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستا میت بال پرطرفدار تهیه شده با کره سیر شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پاستا میت بال
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
پیاز |
2 عدد |
گوجه فرنگی |
3 عدد |
به میزان لازم |
اسپاگتی |
340 گرم |
|
شکر |
1/2 قاشق چایخوری |
برگ بو |
1 عدد |
گوشت قرمز |
350 گرم |
پنیر پارمسان |
3 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی |
2 قاشق غذاخوری |
پودر ریحان |
به میزان لازم |
پونه کوهی |
به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا میت بال
- برای تهیه پاستا میت بال خوش عطر و طعم، ابتدا گوشت قرمز شسته شده را با چاقو خرد کنید و سپس قطعات گوشت را درون چرخ گوشت بریزید.
- گوشت چرخ شده را درون یک کاسه مناسب بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، سپس گوشت را با پونه کوهی مخلوط کرده و حسابی با دست ورز دهید.
- گوشت را با کمک دست به شکل توپهای کوچک درآورده و پس از آن ماهیتابه مناسبی تهیه کرده و بر روی حرارت قرار دهید. کره سیر شَکِلّی را درون ماهیتابه ذوب کرده و گوشت های توپی شکل را در کف تابه بچینید.
- گوشتها را با کره سیر تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ داده و نیم پز شود.
- دو عدد پیاز را پوست کنده، بشویید و سپس بصورت نگینی خرد کنید.
- سه عدد گوجهفرنگی را بشویید و سپس بصورت نگینی خرد کنید. مجددا یک ماهیتابه دیگر انتخاب کرده، درون تابه مقدار بسیار کمی کره سیر اضافه کرده و منتظر بمانید تا کره ذوب شود.
- پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و همراه با کره سیر تفت دهید، حال گوجههای نگینی شکل را به تابه اضافه کرده و درب تابه را بگذارید تا گوجهها کمی نرم شوند.
- در این مرحله دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را با حدود 200 گرم آب ترکیب کرده و مخلوط رب گوجهفرنگی و آب را به تابه اضافه کنید. حال نصف قاشق چایخوری شکر و پس از آن مقداری پودر ریحان، نمک و همچنین فلفل سیاه به گوجهفرنگیها اضافه کنید. در آخر یک عدد برگو بو درون تابه قرار دهید.
- درب ماهیتابه را بگذارید و کمی منتظر بمانید تا سس به غلظت کافی برسد، سپس درجه حرارت را کم کنید تا سس نسوزد. توپهای گوشت را به تابه حاوی سس اضافه کرده و منتظر بمانید تا گوشتها بهطور کامل پخته شوند. پس از پخته شدن گوشت ها، حرارت را خاموش کنید.
- حال سه قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را به سس اضافه کنید.
- در مرحله آخر قابلمه ای مناسب را روی شعله اجاق گاز قرار داده تا آب درون آن به جوش آید، سپس مقداری نمک و روغن مایع به قابلمه اضافه کنید.
- اسپاگتی را درون آب جوش بریزید و منتظر بمانید تا اسپاگتیها کمی نرم شوند.
- اسپاگتیها را با آب سرد آبکش کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید. سسی که از قبل تهیه کردید را به اسپاگتی اضافه کنید.
- پاستا میت بال شما آماده است. نوش جان