فرنچ تست
کره پاستوریزه شَکِلّی

فرنچ تست یا همان تست فرانسوی یک صبحانه بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب نان تست با تخم مرغ و شیر درست میشود. فرنچ تست معمولا به صورت شیرین همراه با مربا یا عسل سرو میشود، البته انتخاب های شما می تواند متنوع تر باشد، بطور مثال فرنچ تست را بعد از آماده شدن با خامه، پودر قند، شکلات های صبحانه و . . . تزیین کنید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه فرنچ تست با کره پاستوریزه شَکِلّی آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه فرنچ تست
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
نان تست |
4 تست |
تخم مرغ |
2 عدد |
به میزان لازم |
وانیل |
نوک قاشق مرباخوری |
|
پودر دارچین |
نوک قاشق مرباخوری |
جوز هندی |
نوک قاشق مرباخوری |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
شیر |
1 لیوان |
عسل |
به میزان لازم |

00:15:00

4 نفر

طرز تهیه فرنچ تست
- برای تهیه فرنچ تست جذاب و خوشمزه، ابتدا تخم مرغ را درون ظرفی مناسب ریخته و با چنگال هم بزنید تا بافت تخم مرغ یکدست شود، در ادامه وانیل و پودر دارچین را به تخم مرغ اضافه کنید.
- در این مرحله جوزهندی و شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند. در ادامه شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مجددا با هم ترکیب شوند.
- حال یک ماهیتابه مناسب را بر روی حرارت ملایم قرار داده و مقادیری از کره و روغن را درون آن بریزید و اجازه دهید تا کره ذوب شود، سپس نان تست را درون مخلوط تخم مرغ قرار داده تا کاملا به آن آغشته شود.
- نان تست مزه دار شده را درون یک ماهیتابه قرار دهید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.
- تست ها را روی دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی اش گرفته شود. فرنچ تست خوش طعم شما آماده است. می توانید فرنچ تست را به همراه عسل و مربا سرو و نوش جان کنید.