شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه دونات خانگی
15 دی 1400
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
14 دی 1400
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

پنینی گوشت و قارچ


کره پاستوریزه شَکِلّی

مواد اولیه پنینی گوشت و قارچ

ساندویچ پنینی گوشت و قارچ یک غذای بسیار خوشمزه با ریشه ایتالیایی می باشد که امروزه در اکثر نقاط جهان شناخته شده بوده و در منوی اکثر رستوران ها جای دارد. ایجاد طعم جذاب کره ای در مواد میانی پنینی تاثیر فوق العاده ی بر روی عطر و طعم نهایی ساندویچ دارد. برای تهیه پنینی خوشمزه همراه با طعم لذیذ کره ای، توصیه ما به شما کره پاستوریزه شَکِلّی می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم.

پنینی گوشت و قارچ  |   meat and mushroom panini

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره پاستوریزه شَکِلّی

به مقدار لازم

گوشت

200 گرم

قارچ

250 گرم

پیاز

1 عدد

سیر

2حبه

فلفل دلمه ای

1 عدد

پیازچه

یک دسته

نان مخصوص پنینی

به مقدار لازم

پنیر پیتزا

به مقدار لازم

نمک و فلفل

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

01:00:00

تعداد | number of people

3 - 4 نفر

پنینی گوشت و قارچ | Meat and mushroom panini

طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ


  1. برای تهیه پنینی قارچ و گوشت ابتدا پیاز و سیر را بصورت نگینی خرد کنید، سپس فلفل دلمه ای را به شکل مربع های کوچک خرد کرده و در ادامه قارچ ها را به حالت نازک ورقه ای برش داده و آماده کنید.
  2. سیر و پیاز را همراه با روغن در درون یک ماهیتابه تفت دهید، سپس ادویه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز ها اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز ها سبک شوند. حال گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت در عین رسیدن به عطر و طعم فوق العاده کَره ای، کاملا بپزد.
  3. پس از پخت کامل گوشت، مقداری کره به داخل ماهیتابه اضافه کنید و فلفل دلمه ای و قارچ ها را با سایر مواد ترکیب کنید و تفت دادن را تا جایی که آب قارچ ها تبخیر شود، ادامه دهید.
  4. حال مواد تهیه شده را روی نان تست، نان همبرگر و یا نان مخصوص پنینی ریخته و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. ساندویچ را داخل دستگاه گریل قرار دهید تا نان به حالت فشرده گریل شود.
  5. در مرحله آخر ساندویچ پنینی قارچ و گوشت را در میان بشقاب پر شده با کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی قرار دهید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian