پنینی گوشت و قارچ
کره پاستوریزه شَکِلّی
ساندویچ پنینی گوشت و قارچ یک غذای بسیار خوشمزه با ریشه ایتالیایی می باشد که امروزه در اکثر نقاط جهان شناخته شده بوده و در منوی اکثر رستوران ها جای دارد. ایجاد طعم جذاب کره ای در مواد میانی پنینی تاثیر فوق العاده ی بر روی عطر و طعم نهایی ساندویچ دارد. برای تهیه پنینی خوشمزه همراه با طعم لذیذ کره ای، توصیه ما به شما کره پاستوریزه شَکِلّی می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
گوشت |
200 گرم |
|
قارچ |
250 گرم |
پیاز |
1 عدد |
سیر |
2حبه |
فلفل دلمه ای |
1 عدد |
پیازچه |
یک دسته |
نان مخصوص پنینی |
به مقدار لازم |
پنیر پیتزا |
به مقدار لازم |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ
- برای تهیه پنینی قارچ و گوشت ابتدا پیاز و سیر را بصورت نگینی خرد کنید، سپس فلفل دلمه ای را به شکل مربع های کوچک خرد کرده و در ادامه قارچ ها را به حالت نازک ورقه ای برش داده و آماده کنید.
- سیر و پیاز را همراه با روغن در درون یک ماهیتابه تفت دهید، سپس ادویه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز ها اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز ها سبک شوند. حال گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت در عین رسیدن به عطر و طعم فوق العاده کَره ای، کاملا بپزد.
- پس از پخت کامل گوشت، مقداری کره به داخل ماهیتابه اضافه کنید و فلفل دلمه ای و قارچ ها را با سایر مواد ترکیب کنید و تفت دادن را تا جایی که آب قارچ ها تبخیر شود، ادامه دهید.
- حال مواد تهیه شده را روی نان تست، نان همبرگر و یا نان مخصوص پنینی ریخته و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. ساندویچ را داخل دستگاه گریل قرار دهید تا نان به حالت فشرده گریل شود.
- در مرحله آخر ساندویچ پنینی قارچ و گوشت را در میان بشقاب پر شده با کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی قرار دهید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.