پیکاتا مرغ
کره سیر شَکِلّی
پیکاتا مرغ یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه ایتالیایی می باشد که امروزه در بسیاری از کشور ها جزو پرطرفدار ترین غذاها در منو رستوران ها سرو می شود. یکی از مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این غذای خوشمزه، خامه ساده می باشد، اما اگر این وعده غذایی را بدون خامه تهیه تهیه کنید، می توانید آن را بعنوان یک غذای رژیمی خوش طعم نوش جان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیکاتا مرغ را همراه با کره سیر شَکِلّی به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پیکاتا مرغ
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
سینه مرغ |
900 گرم |
آرد |
2/3 پیمانه |
5 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
3 - 4 غذاخوری |
|
کیپر خرد شده |
3 قاشق غذاخوری |
لیمو ترش |
3 قاشق غذاخوری |
عصاره مرغ |
1/2 فنجان |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
خامه |
100 گرم |
جعفری خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پیکاتا مرغ
- برای تهیه پیکاتا مرغ ابتدا سینه مرغ را برش بزنید و هر قطعه را بیفتک کوب حسابی تخت کنید، سپس مرغ را با نمک و فلفل کمی ماساژ دهید.
- یک ماهیتابه برداشته و آن را بر روی حرارت قرار دهید. مقدار مناسبی روغن زیتون را درون ماهیتابه بریزید. حال قطعات مرغ را درون آرد بغلتانید و سپس درون تابه با حرارت ملایم سرخ کنید.
- پس از سرخ شدن مرغ ها، آن ها را درون یک آبکش قرار داده و کره سیر شَکِلّی را به تابه اضافه کنید. همراه با ذوب شدن کره، کیپر را اضافه کرده و درون کره تفت دهید.
- حال آبلیمو و عصاره مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن خامه را نیز اضافه کرده و همراه با حرارت کمی هم بزنید.
- مرغ های سرخ شده را به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و سپس جعفری خرد شده را بر روی مرغ ها بریزید.
- پیکاتا مرغ شما آماده است. شما می توانید پیکاتا را در ظرف مورد نظر همراه با لیمو سرو نوش جان کنید.