شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهی مانتی ترکیه ای
طرز تهیه مانتی ترکی
18 آبان 1401
طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین
طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین
4 آبان 1401
طرز تهیه پیکاتا مرغ
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

پیکاتا مرغ


کره سیر شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه پیکاتای مرغ

پیکاتا مرغ یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه ایتالیایی می باشد که امروزه در بسیاری از کشور ها جزو پرطرفدار ترین غذاها در منو رستوران ها سرو می شود. یکی از مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این غذای خوشمزه، خامه ساده می باشد، اما اگر این وعده غذایی را بدون خامه تهیه تهیه کنید، می توانید آن را بعنوان یک غذای رژیمی خوش طعم نوش جان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیکاتا مرغ را همراه با کره سیر شَکِلّی به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین

مواد لازم برای تهیه پیکاتا مرغ


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

سینه مرغ

900 گرم

آرد

2/3 پیمانه

کره سیر شَکِلّی

5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

3 - 4 غذاخوری

کیپر خرد شده

3 قاشق غذاخوری

لیمو ترش

3 قاشق غذاخوری

عصاره مرغ

1/2 فنجان

نمک و فلفل

به میزان لازم

خامه

100 گرم

جعفری خرد شده

2 قاشق غذاخوری

زمان پخت | preparation time

00:1:00

تعداد | number of people

4 نفر

طرز تهیه پیکاتا مرغ

طرز تهیه پیکاتا مرغ


  1. برای تهیه پیکاتا مرغ ابتدا سینه مرغ را برش بزنید و هر قطعه را بیفتک کوب حسابی تخت کنید، سپس مرغ را با نمک و فلفل کمی ماساژ دهید.
  2. یک ماهیتابه برداشته و آن را بر روی حرارت قرار دهید. مقدار مناسبی روغن زیتون را درون ماهیتابه بریزید. حال قطعات مرغ را درون آرد بغلتانید و سپس درون تابه با حرارت ملایم سرخ کنید.
  3. پس از سرخ شدن مرغ ها، آن ها را درون یک آبکش قرار داده و کره سیر شَکِلّی را به تابه اضافه کنید. همراه با ذوب شدن کره، کیپر را اضافه کرده و درون کره تفت دهید.
  4. حال آبلیمو و عصاره مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن خامه را نیز اضافه کرده و همراه با حرارت کمی هم بزنید.
  5. مرغ های سرخ شده را به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و سپس جعفری خرد شده را بر روی مرغ ها بریزید.
  6. پیکاتا مرغ شما آماده است. شما می توانید پیکاتا را در ظرف مورد نظر همراه با لیمو سرو نوش جان کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian