کیک شکلاتی بی بی
خامه کاکائویی شَکِلّی
کیک شکلاتی بی بی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین کیک ها در بین طرفداران خوراکی های خامه ای می باشد، خصوصا کسانی که عاشق شکلات، کیک ها و دسر های شکلاتی هستند. یکی از مواردی که که کیک بی بی را از دیگر کیک های شکلاتی جدا کرده است، بافت پوک و نرم، طعم شکلات و پودر کاکائوی مرغوب مورد استفاده در آن می باشد. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی همراه با خامه کاکائویی شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بی بی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
تخم مرغ |
2 عدد |
آرد شیرینی پزی |
2 پیمانه |
سه بسته 100 گرمی |
بکینگ پودر |
2 قاشق مربا خوری |
|
وانیل |
1/4 قاشق چایخوری |
پودر قند |
1/5 پیمانه |
جوش شیرین |
1/2 قاشق چایخوری |
نمک |
نوک قاشق چایخوری |
شیر |
1 پیمانه |
آب جوش |
1/2 پیمانه |
روغن مایع |
1/2 پیمانه |
شیر کاکائو |
به میزان لازم |
طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی
- برای تهیه کیک شکلاتی بی بی جذاب و خوشمزه ابتدا مواد خشک تهیه شده نظیر آرد، پودر قند، پودر کاکائو و بکینگ پودر را داخل کاسه ی مناسبی ریخته و مخلوط آنها را الک کنید، سپس وانیل، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با همزن حسابی مخلوط کنید.
- در این قسمت 2 عدد تخم مرغ، شیر و روغن مایع را اضافه کرده و کمی با همزن بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. هم زدن با همزن برقی را برای 2 - 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. در حین هم زدن آب جوش را در طی چند مرحله به آرامی اضافه کرده و مجددا هم زدن را ادامه دهید.
- حال قالب 20 سانتی را با مقداری روغن مایع چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد کیک را داخل قالب ریخته و قالب را چند باری بر روی سطح کار بزنید تا حسابی حباب گیری شود، سپس قالب را درون فر 180 درجه به مدت 40 - 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید، چنانچه سیخ چوبی خشک و تمیز بیرون آمد کیک شما پخته است.
- برای تهیه خامه کیک، پاکت خامه کاکئویی را داخل ظرف مناسبی ریخته و سپس با استفاده از یک همزن به مدت 5 - 6 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.
- در این بخش کمی از لبه های دور تا دور کیک را علامت گذاری کرده و به وسیله ی یک نخ به عرض برش بزنید. قسمت گنبدی کیک را نیز جدا کرده و داخل خرد کن پودر کنید.
- کیک را به وسیله فرچه با کمی شیر کاکائو مرطوب کنید. حال خامه فرم گرفته را با استفاده از یک پالت بر روی لایه اول پخش کنید، سپس لایه دیگر را بر روی کیک قرار داده و همین کار را تکرار کنید و در نهایت تمام قسمت های کیک را با خامه بپوشانید.
- در آخر پودر کیک تهیه شده را بر روی سطح کیک پخش کنید.
- برای تزئین کیک می توانید با استفاده از باقی مانده خامه، بر روی کیک ماسوره بزنید. نوش جان