شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
طرز تهی مانتی ترکیه ای
طرز تهیه مانتی ترکی
18 آبان 1401
طرز تهیه دسر کدو حلوایی با عسل
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

دسر کدو حلوایی با عسل


عسل شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه دسر کدو حلوایی با عسل

دسر کدو حلوایی یکی از دسر های بسیار خوشمزه و پر خاصیت در میان ما ایرانی ها است. ترکیب عسل طبیعی در کنار کدو این دسر را یک خوراکی مقوی خصوصا برای کودکان تبدیل کرده است. این دسر طرز تهیه بسیار آسانی داشته و می توانید این دسر پاییزی را به راحتی تهیه کرده و بر سر میز های میهمانی و دورهمی های دوستانه سرو و نوش جان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه دسر کدو حلوایی در کنار عسل خوش عطر و طعم شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه دسر کدو حلوایی با عسل

مواد لازم برای تهیه دسر کدو حلوایی با عسل


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کدو متوسط

1 عدد

کره سنتی شَکِلّی

50 گرم

عسل شَکِلّی

به میزان لازم

زعفران دم کرده

2 قاشق غذاخوری

چوب دارچین

1 عدد

پودر دارچین

به میزان لازم

هل

3 عدد

شکر

4 قاشق غذاخوری

گردو خرد شده

برای تزئین

زمان پخت | preparation time

00:20:00

تعداد | number of people

4 نفر

طرز تهیه دسر کدو حلوایی با عسل

طرز تهیه دسر کدو حلوایی با عسل


  1. برای تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه، ابتدا کدو را شسته و پوست بگیرید، سپس کدو ها را به اندازه دلخواه برش بزنید.
  2. یک ماهیتابه مناسب تهیه کرده و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کره سنتی را در تابه ریخته تا کمی نرم و ذوب شود. حال برش های کدو را در تابه قرار دهید و اجازه دهید تا کمی به رنگ کاراملی درآید، پس از آن کدو ها را برگردانید و روی کدو ها زعفران، هل، شکر و دارچین بریزید.
  3. زمانیکه دو طرف کدو کاراملی شد، نصف یک استکان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بخوبی پخته شود.
  4. در آخر بعد از سرد شدن کدو ها، روی آن عسل و مغز گردوی خرد شده بریزید و در ظرف مورد نظر سرو و نوش جان کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian