داستان ما...

آغاز دفتر خاطرات شکلی با تولید محصولات کره، پنیر، خامه، ماست و عسل به سال های قبل از 1280 هجری شمسی بر می ‏‏گردد. در ادامه مسیر، شکلی در دهه 1320 با ساخت قالب های چوبی، کره را در اوزان مختلف در کاغذهای روغنی منقش به لوگوی شکلی به مصرف کنندگان ارائه داد و به عنوان بنیان گذار بسته بندی کره در ایران شناخته شد.

شکلی از دهه 1340 پیشگام بسته بندی محصولات کره با دستگاه های اتوماتیک بود. محصولات شکلی در طی این سالها به عنوان انتخابی قابل اعتماد برای مصرف کنندگان شناخته شد و این خود منجر به افزایش مسئولیت شرکت گردید تا با درک پتانسیل های خود بتواند موقعیت پیشرو خود را در طی این سالها در تولید کره در ایران تثبیت کند و با رعایت استانداردهای جهانی مرزهای کشور خود را درنوردد.

گروه شکی در مسیر توسعه پایدار، خود را ملزم به استفاده مسئولانه از همه منابع و بکارگیری رویه هایی می داند که کمترین تاثیر را بر محیط زیست بجا گذارد. این شرکت نه تنها به برآوردن نیازها و خواسته های مصرف کنندگان می اندیشد بلکه با ارائه محصولات باکیفیت شیوه و سبک زندگی سالم را در بین تمامی نسل ها ترویج می کند. لذا در باور به این امر، با دریافت استانداردهای کیفیت و ایمنی مواد غذایی، سیستم های خودکنترلی دقیقی را پایه گذاری کرده و با سرمایه گذاری بر روی تجهیزات آزمایشگاهی مدرن امکان تجزیه و تحلیل دقیق و سریع بمنظور ارتقا قابلیت اطمینان ایمنی محصول را فراهم ساخته است.


* گوش دادن به نیازهای بازار و شناسایی روندهای صنعت، الهام بخش مسیر توسعه محصولات جدید ماست.*

خط مشی کیفیت و ایمنی شرکت شکلی

شرکت بازرگانی مواد غذایی شکلی با بیش از 70 سال تجربه تولید و بسته بندی محصولات غذایی لبنی شامل انواع کره، روغن، خامه ماموریت خود را پیشرو، نوآور و دانش محور بودن در تولید و بسته بندی محصولات غذایی سالم و بهداشتی در حوزه لبنیات ، با کیفیت پایدار براساس بالاترین استاندارد های داخلی و بین المللی در جهت تامین خواسته و رضایت مشتریان و مصرف کنندگان، رشد و توسعه شرکت و ارائه سود قابل قبول برای سهامداران بر پایه استفاده از تکنولوژی روز دنیا و توسعه و رشد منابع انسانی شرکت می داند و مصمم است جهت تحقق چشم انداز سازمان "رهبر (Leader) بازار در صنعت لبنیات در حوزه کره و خامه در سطح کشور طی پنج سال آینده" و پاسخگویی به ذینفعان شرکت، سیستم های مدیریتی FSSC22000-V6:2023 , ISO 9001: 2015 , ISO 10002: 2018 , ISO 10004: 2018 را در سازمان استقرار داده و همواره اثر بخشی آنان را جهت انجام و بهبود مستمر به صورت پیگیر مورد ارزیابی قرار خواهد داد.

مدیریت شرکت با مشارکت کارکنان و بهره برداری از منابع مورد نیاز، تعهد به رعایت استاندارد ها، اجرای الزامات قانونی، مقرارت ملی و بین المللی و الزامات توافق شده با مشتری، تحقق اهداف زیر را سرلوحه فعالیت های سازمان قرار داده است:

  • درک نیاز ها و انتظارات مشتریان و مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات آنان تا کسب و ارتقای رضایت آنان
  • تولید و بسته بندی محصول ایمن و سالم و با کیفیت با ترکیبات طبیعی و کیفیتی یکنواخت
  • توسعه و بهبود زیر ساخت های مورد نیاز تولید محصول ایمن و با کیفیت
  • استفاده از کارکنان با صلاحیت و ارتقای توانمندی های آنان با آموزش و ایجاد انگیزه
  • افزایش تنوع و تولید محصولات
  • حفظ و ارتقای برند با حضور در برنامه های سلامت جامعه و افزایش آکهی مشتریان
  • برقراری ارتباط مستمر و اثربخش با کلیه طرفهای ذینفع مرتبط با زنجیره غذایی جهت حفظ و ارتقای کیفیت و ایمنی محصول
  • افزایش بهره وری تولید
  • کاهش اتلاف / ضایعات و پسماند غذایی
  • ارتقا فرهنگ سازمانی در راستای مدیریت اثربخش کیفیت و ایمنی مواد غذایی

افزایش بهره وری تولید خط مشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی هر ساله پس از بازنگری مدیریت از نظر کفایت و تناسب با استراتژی ها و اهداف سازمان در صورت نیاز بازنگری و روز آوری می شود.