[vc_row][vc_column][vc_column_text]
کره یکی از محبوب ترین محصولاتی است که در فرآیند پخت و پز، بخصوص در هنگام سرو غذا های لذیذ مورد استفاده قرار می گیرد.
ایده ی خوشمزه ی ترکیب کره با طعم دهنده های طبیعی و چاشنی های کارآمد در بخش آشپزی نظیر سیر، سبزیجات و نمک می تواند فضای جدیدی را برای علاقه مندان این بخش بوجود آورد.
شرکت شَکِلّی به عنوان یکی از برترین برندهای تولید کننده ی کره طعم دار در ایران، این امکان را فراهم کرده است تا در کوتاه ترین زمان ممکن خوشمزه ترین ها را نوش جان کنید.[/vc_column_text][vc_column_text]
کره سیر شَکِلّی، هم خوشمزه هم مفید
سیر، گیاهی خوش عطر و طعم و پرطرفدار است که بطور میانگین در تمامی نقاط جهان شناخته شده می باشد و در بسیاری از دستور پخت ها یافت می شود. کره خوش طعم شَکِلّی در کنار این گیاه معطر ترکیب فوق العاده ای را بوجود می آورد.
- کره ی سیر شَکِلّی فاقد هرگونه افزودنی و طعم دهنده مصنوعی می باشد و سیر بصورت تازه و گرانول شده در بافت کره پخش شده است.
- در کنار اهداف پخت و پز، این ترکیب به عنوان یک ماده سالم در نظر گرفته می شود که مزایای سلامتی متعددی را به همراه دارد، چرا که جدا از خواص بسیاری که برای کره ذکر شده است، سیر هم محصولی سلامت محور می باشد. به طور خلاصه می توان گفت که سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B۲، B۱ و B۳ می باشد.
- کره سیر ماده اصلی در هنگام تهیه نان سیر است، اما می توان از آن برای افزودن طعم به غذاهای دریایی، استیک، ماهی یا سبزیجات نیز استفاده کرد.
[/vc_column_text][vc_column_text]
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی، طعمی دلنشین و به یادماندنی
- سبزیجات موجود در کره طعم دار شَکِلّی، ترکیبی از چند گیاه معطر می باشد که بصورت خشک شده مورد استفاده قرار می گیرد و همانطور که در مورد کره سیر شَکِلّی گفته شد، گیاه سیر بصورت گرانول شده و کاملا طبیعی در بافت کره قرار دارد .
- سبزیجات بکار رفته در کره، در طی فرایند خشک شدن نه تنها افت ارزش تغذیهای پیدا نمی کند، بلکه پس از آن دیگر فرصتی برای فساد فراهم نمی شود، علاوه بر آن سبزیجات خشک شده طی فرایند پرتودهی بطور کامل استریل می شوند.
- ترکیب کره شَکِلّی با سبزیجات معطر و گیاه سیر و حضور آن در وعده های غذایی رایحه ای بی نظیر را به همراه خواهد داشت و علاوه بر آن این محصولات از طرفی می توانند پاسخگوی نیاز آشپزان حرفه ای باشند و از طرف دیگر می توانند مناسب برای افرادی باشند که به علت مشغله های روزانه ی خود وقت زیادی برای آشپزی ندارند.
- همانطور که در مورد کره سیر شَکِلّی گفته شد، کره ی سیر و سبزیجات شَکِلّی نیز فاقد هرگونه طعم دهنده مصنوعی و نگهدارنده می باشد.
[/vc_column_text][vc_column_text]
کره نمکی شَکِلّی، مناسب در هر وعده ی غذایی
- کره نمکی شَکِلّی بطور ساده حاوی مقادیری از نمک می باشدکه علاوه بر ایجاد طعم نمکی، بعنوان نگهدارنده نیز عمل می کند و مدت زمان نگهداری کره را افزایش می دهد، از این رو است که همه ی کره های طعم دار شَکِلّی 4 ماه، اما کره نمکی شَکِلّی 6 ماه تاریخ مصرف دارد.
- آیا کره نمکی شَکِلّی را می توان جایگزین کره های بدون نمک کرد؟ در بسیاری از موارد، جواب مثبت است. شما می توانید همان مقدار کره نمکی را به جای کره بدون نمک در دستور پخت سوپ ها، خورش ها، سس ها و سبزیجات بو داده، بدون هیچگونه نگرانی جایگزین کنید. فقط بخاطر داشته باشید که برای جلوگیری از افزایش بیش از حد نمک، حتما غذای خود را هنگام طبخ آن طعم دهید، اما در مواردی از پختن، نظیر پخت نان، که کره به اندازه کافی قابل بخش نیست، بهتر است از کره بدون نمک استفاده کنید.
[/vc_column_text][vc_column_text]
- در نهایت می توان به کره سبزیجات شَکِلّی اشاره کرد، که همواره سرشار از املاح و مواد مغذی موجود در سبزیجات مورد استفاده و حتی خود کره شَکِلّی می باشد که در آینده نزدیک جزو سبد محصولات شَکِلّی قرار خواهد گرفت.
- کره های طعم دار شَکِلّی را بطور متنوع، می توان در انواع پخت و پز ها و یا به هنگام سرو غذا های لذیذ در مراحل نهایی مورد استفاده قرار داد.
- پیشنهاد می شود برای سرخ کردن از محصول کره استفاده نکنید.
- لازم به ذکر است که تمامی محصولات شَکِلّی فاقد طعم دهنده و نگهدارنده های مصنوعی می باشد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]