27 دی 1401
طرز پخت کتلت

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم

کُتلت یکی از غذاهای خوش طعم و پرطرفدار است که در پخت آن معمولا از گوشت، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود. این غذای لذیذ طعم کمی چرب و گوشتی دارد و شما می توانید آن را با انواع گوشت ها از جمله گوشت گوسفند، گاو، مرغ، ماهی و انواع صیفی جات نظیر بادمجان و کدو تهیه کنید. کتلت ها بطور معمول با نان و به صورت داغ سِرو می‌شود، اگرچه کتلت ها را می توانید همراه با برنج نیز تهیه کنید.
23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

بطور کلی خامه قسمتی از شیر است که از نظر میزان چربی نسبتا غنی بوده و طی عمل خامه گیری از شیر جدا می شود. همانطور که می دانید، امروزه خامه ها عمدتا با دو روش پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون، تحت حرارت قرار می گیرند تا به نوعی فعالیت های میکروبی در آن کاهش پیدا کند. . .
17 شهریور 1401
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم

امروز می‌خواهیم دستور پخت و تمام آنچه که برا تهیه یک کلم پلو شیرازی خوشمزه مورد نیاز است را برای شما شرح دهیم. کلم پلو یکی […]
2 شهریور 1401
معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)

طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه

در این مطلب به سراغ طرز تهیه فینگر فود برای مهمانی و تولد می‌رویم. فینگرفود به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی می‌تواند سرو شود. خوبی فینگر فود این است که می‌توان چندین نمونه از آن را تهیه کرد
27 مرداد 1401
6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر

از گذشته تا کنون معجون عسل و سیاه دانه برای درمان یا بهبود بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته است. ترکیب عسل و سیاه دانه عموما با نام دوسین شناخته می شود و بر اساس علوم طب سنتی، برای تهيه آن، سياه دانه را پودر کرده (آسياب یا کوبيده) و با عسل به نسبت یک به سه مخلوط می کنند. . .
13 مرداد 1401
6 مورد از بهترین نوشیدنی های خنک کننده برای فصل تابستان (2)

طرز تهیه 6 نوشیدنی خنک برای تابستان

با شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا، انجام فعالیت های روزانه بویژه برای افرادی به واسطه شغلشان فعالیت بدنی بالایی داردند، سخت تر از فصول سرد سال خواهد بود. تهیه نوشیدنی های خنک تابستانی فرصتی بسیار مناسب برای رفع خستگی روزانه و بازیابی آرامش به هنگام استراحت می باشد . . .
30 تیر 1401
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!

غذاهای پر کالری معمولاً به غذا های سرشار از چربی، قند، نمک و بعضا پرادویه گفته می شود. غذاهای پر کالری غالبا لذیذ، خوش عطر و بو و ظاهری وسوسه انگیز دارند.
22 تیر 1401
نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟

کره پاستوریزه را در یخچال نگهداری کنیم یا فریزر؟

کره یک ماده ی اولیه محبوب برای پخت و پز است. این چربی حیوانی یکی از فراورده های لبنی می باشد و نسبت به سایر محصولات لبنی در برابر فساد مقاوم تر می باشد، با این حال نگهداری از این محصول شرایط خاص خود را دارد. . . .
11 تیر 1401
آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟

آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟

حتما تا کنون بارها نام مواد آنتی اکسیدانی به گوشتان خورده است، با این حال ممکن است اطلاعات زیادی در خصوص این مواد و نقش آنها بر سلامت انسان نداشته باشید. امروز می خواهیم شما را با مواد آنتی اکسیدانی، خواص آنتی اکسیدانی و نقش پر اهمیت این مواد بر افزایش مقاومت و حفظ سلامت بدن در برابر خطرات احتمالی، آشنا کنیم.
1 تیر 1401
خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)

طرز تهیه دمنوس عسل و بابونه و 7 خواص آن

چای عسل و بابونه یک نوشیدنی بسیار محبوب و پرطرفدار است که سرشار از فواید سلامتی می باشد. بابونه گیاهی است که از گل های دیزی مانند از خانواده گیاهان Asteraceae تهیه می گردد. سالیان طولانی است که از این نوشیدنی خوش عطر به عنوان یک درمان یا عامل بهبود دهنده . . .
27 دی 1401
طرز پخت کتلت

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم

کُتلت یکی از غذاهای خوش طعم و پرطرفدار است که در پخت آن معمولا از گوشت، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود. این غذای لذیذ طعم کمی چرب و گوشتی دارد و شما می توانید آن را با انواع گوشت ها از جمله گوشت گوسفند، گاو، مرغ، ماهی و انواع صیفی جات نظیر بادمجان و کدو تهیه کنید. کتلت ها بطور معمول با نان و به صورت داغ سِرو می‌شود، اگرچه کتلت ها را می توانید همراه با برنج نیز تهیه کنید.
23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

بطور کلی خامه قسمتی از شیر است که از نظر میزان چربی نسبتا غنی بوده و طی عمل خامه گیری از شیر جدا می شود. همانطور که می دانید، امروزه خامه ها عمدتا با دو روش پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون، تحت حرارت قرار می گیرند تا به نوعی فعالیت های میکروبی در آن کاهش پیدا کند. . .
17 شهریور 1401
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم

امروز می‌خواهیم دستور پخت و تمام آنچه که برا تهیه یک کلم پلو شیرازی خوشمزه مورد نیاز است را برای شما شرح دهیم. کلم پلو یکی […]
2 شهریور 1401
معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)

طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه

در این مطلب به سراغ طرز تهیه فینگر فود برای مهمانی و تولد می‌رویم. فینگرفود به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی می‌تواند سرو شود. خوبی فینگر فود این است که می‌توان چندین نمونه از آن را تهیه کرد
27 مرداد 1401
6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر

از گذشته تا کنون معجون عسل و سیاه دانه برای درمان یا بهبود بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته است. ترکیب عسل و سیاه دانه عموما با نام دوسین شناخته می شود و بر اساس علوم طب سنتی، برای تهيه آن، سياه دانه را پودر کرده (آسياب یا کوبيده) و با عسل به نسبت یک به سه مخلوط می کنند. . .
13 مرداد 1401
6 مورد از بهترین نوشیدنی های خنک کننده برای فصل تابستان (2)

طرز تهیه 6 نوشیدنی خنک برای تابستان

با شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا، انجام فعالیت های روزانه بویژه برای افرادی به واسطه شغلشان فعالیت بدنی بالایی داردند، سخت تر از فصول سرد سال خواهد بود. تهیه نوشیدنی های خنک تابستانی فرصتی بسیار مناسب برای رفع خستگی روزانه و بازیابی آرامش به هنگام استراحت می باشد . . .
30 تیر 1401
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!

غذاهای پر کالری معمولاً به غذا های سرشار از چربی، قند، نمک و بعضا پرادویه گفته می شود. غذاهای پر کالری غالبا لذیذ، خوش عطر و بو و ظاهری وسوسه انگیز دارند.
22 تیر 1401
نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟

کره پاستوریزه را در یخچال نگهداری کنیم یا فریزر؟

کره یک ماده ی اولیه محبوب برای پخت و پز است. این چربی حیوانی یکی از فراورده های لبنی می باشد و نسبت به سایر محصولات لبنی در برابر فساد مقاوم تر می باشد، با این حال نگهداری از این محصول شرایط خاص خود را دارد. . . .
11 تیر 1401
آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟

آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟

حتما تا کنون بارها نام مواد آنتی اکسیدانی به گوشتان خورده است، با این حال ممکن است اطلاعات زیادی در خصوص این مواد و نقش آنها بر سلامت انسان نداشته باشید. امروز می خواهیم شما را با مواد آنتی اکسیدانی، خواص آنتی اکسیدانی و نقش پر اهمیت این مواد بر افزایش مقاومت و حفظ سلامت بدن در برابر خطرات احتمالی، آشنا کنیم.
1 تیر 1401
خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)

طرز تهیه دمنوس عسل و بابونه و 7 خواص آن

چای عسل و بابونه یک نوشیدنی بسیار محبوب و پرطرفدار است که سرشار از فواید سلامتی می باشد. بابونه گیاهی است که از گل های دیزی مانند از خانواده گیاهان Asteraceae تهیه می گردد. سالیان طولانی است که از این نوشیدنی خوش عطر به عنوان یک درمان یا عامل بهبود دهنده . . .