شرکت بازرگانی مواد غذایی شَکِلّی با هدف داشتن هوایی پاک برای تمام مردم ایران زمین و از طرفی کمک کوچک به رونق بخشیدن به شرکتهای استارتاپی یک نهال به آدرس تهران – بوستان جنگلی کوهسار در مختصات جغرافیایی (۳۵.۷۸۶۶۰۴,۵۱.۲۸۰۵۱۹) با پیام همیشه سلامت در روز درختکاری در ۱۵ اسفند ماه به خاک ایران تقدیم نمود.
امیدواریم بتوانیم سهمی در آبادانی سرزمین مادری خود داشته باشیم.
داغداغان در مناطق مختلف معانی و تعابیر متفاوتی دارد. برای مثل در فرهنگ مردمان کُرد و لُر درخت داغداغان به درخت مقدس تعبیر شده است. یا در کرمانشاه از چوب درخت داغداغان برای رفع چشم زخم به خصوص در نوزادان استفاده میشود. از طرفی مردمان کُرد در منطقه کرمانشاه و مردم لک معتقند بهترین چوب برای ساختن عصای چوپان ها، چوب درخت داغداغان می باشد که باعث خیر و برکت در گله ها میشود.
به درخت داغداغان در زبانهای کردی و لری «تاوی» گفته می شود.
این درخت در فرهنگ مردم خراسان جنوبی و ترکمنها نیز مقدس و محترم است. ترکمنها چوب آن را به شکل خاصی تراشیده و به گردن کودک میآویزند تا چشم نخورند. در خراسان به ویژه در زیبد چوب تراشیده آن به صورت + را بر بازوی کودکان میبستند تا از چشم بد و بیماری در امان باشند. نقش داغداغان هم برای جلوگیری از «نظر خوردن» در فرش ترکمنی بافته میشود.
دغداغان که بیشتر به درخت زینتی شناخته میشود بسیار در مقابل خشکی و آلودگی مقاوم می باشد و به علت ریشه های قوی که دارد از فرسایش خاک و رانش زمین به واسطهی سیل جلوگیری می کند. درخت داغداغان طول عمری طولانی در حدود ۶۰۰ سال دارد.