شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه فرنچ تست
طرز تهیه فرنچ تست
24 مهر 1401
طرز تهیه کلم پلو شیرازی
17 شهریور 1401
طرز تهیه دسر مگنولیا
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

دسر مگنولیا


خامه شَکِلّی

طرز تهیه دسر مگنولیا

مگنولیا یا ماگنولیا نام یک گیاه زیبا است که نام آن را بر روی یک دسر یا پودینگ پرطرفدار گذاشته اند. دسر مگنولیا یکی از خوشمزه‌ترین پودینگ‌های دنیا است و در بسیاری از مجالس و میهمانی ها به راحتی قابل تهیه می باشد. خامه، شیر، بیسکوییت، آرد و کره از جمله مواد لازم برای تهیه این پودینگ می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه دسر مگنولیا را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مواد لازم برای تهیه دسر مگنولیا


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

شیر

3 پیمانه

شکر

6 قاشق غذاخوری

کره سنتی شَکِلّی

25 گرم

زرده تخم مرغ

۱ عدد

آرد

2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت

3 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه

100 گرم

وانیل

۴ نوک قاشق چایخوری

بیسکوییت پتی بور

1 بسته

کیوی، موز یا توت فرنگی

برای تزئین

زمان پخت | preparation time

00:30:00

تعداد | number of people

4 نفر

طرز تهیه دسر مگنولیا

طرز تهیه دسر مگنولیا


  1. برای تهیه دسر مگنولیا خوشمزه و دوستداشتنی، ابتدا شیر را همراه با نشاسته ذرت، شکر، آرد و زرده تخم مرغ، درون یک قابلمه مناسب ریخته و بخوبی با همزن هم بزنید تا مواد درون شیر کاملا حل شوند.
  2. قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و بطور مداوم هم بزنید تا تخم مرغ ها نپزند و مخلوط نشاسته به غلظت فرنی نزدیک شود.
  3. هنگامی که مخلوط نشاسته به غلظت فرنی رسید، کره را همراه با خامه صبحانه و وانیل به قابلمه اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا خامه و کره درون مایه کاملا حل شوند. حال بیسکویت پتی بور را کاملا خرد کنید.
  4. ظرف های کوچک و شفاف را آماده کنید. ۲ قاشق غذاخوری از بیسکویت پودر شده را درون فنجان ریخته، سپس روی آن را صاف کنید. حال میوه دلخواهتان را به صورت ورقه ای برش زده و به دیواره های ظرفتان بچسبانید.
  5. روی لایه بیسکویت ۱ ملاقه از مایه دسر ریخته و مجددا روی مایه را با بیسکویت خرد شده بپوشانید. مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند و در آخر دسر را با اسلایس های میوه تزیین کنید.
  6. پودینگ را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار داده تا مایه دسر سفت شود. پودینگ مگنولیا شما آماده است. نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian