چیز کیک یلدایی
خامه و کره شَکِلّی
اکثر ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل زمستان و نزدیک شدن به طولانی ترین شب سال یعنی شب یلدا، به دنبال برگزاری میهمانی ها و درور همی های گرم و صمیمی، همراه با خوراکی های خوشمزه و جذاب هستیم. شاید یکی از وسوسه انگیزترین سفره های ایرانی سفره شب یلدا باشد. این بار می خواهیم یکی از خوشمزه ترین کیک های مخصوص شب یلدا را به شما معرفی کنیم. با ماه همراه باشید تا طرز تهیه چیز کیک یلدایی با خامه و کره شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
100 گرم |
کره سنتی |
50 گرم |
|
بیسکوییت پتی بور |
1 بسته |
پنیر خامه ای |
100 گرم |
پودر قند |
3 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین |
2 قاشق غذاخوری |
آب سرد |
7 قاشق غذاخوری |
ژله انار | 1/2 بسته |
آب داغ |
2/3 لیوان |
انار دون شده | 2 عدد |
طرز تهیه چیز کیک یلدایی
- ابتدا بیسکوییت ها رو کاملا خرد کرده تا حسابی پودر شوند ( میتوانید از یک بلندر استفاده کنید ).
- با کمی حرارت کره را آب کرده، آن را به پودر بیسکوییت اضافه کرده و بخوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
- پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و سپس ظرف آن را درون یک قابلمه آب جوش قرار دهید تا اصطلاحا بن ماری ( حرارت دهی با بخار آب) شود.
- پنیر خامه ای، خامه ساده و پودر قند را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود، سپس ژلاتین بن ماری شده را اضافه کرده و هم بزنید.
- حال کاغذ روغنی را داخل قالب مورد نظر قرار دهید. تا نصف فالب را با پودر بیسکوییتی تهیه شده پر کنید، سپس در لایه دوم مایه پنیری را اضافه کنید، اما به خاطر داشته باشید که برای ژله و انار هم جا نگه دارید.
- در این مرحله قالب را برای حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد.
- پودر ژله را در آب جوش حل کنید و بگذارید کمی در محیط بماند تا خنک شود.
- حال قالب را از یخچال خارج کرده، دانه های انار را بر روی آن ریخته و در آخر مایه ژله را اضافه کنید.
- قالب را در یخچال گذاشته تا ژله کاملا ببندد. چیز کیک یلدایی شما آماده است. نوش جان.