شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
طرز تهیه مینی کیک وانیلی
طرز تهیه مینی کیک وانیلی
9 دی 1400
میگو پلو بوشهری
17 آذر 1400
طرز تهیه چیز کیک یلدایی
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

چیز کیک یلدایی


خامه و کره شَکِلّی

چیز کیک یلدایی

اکثر ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل زمستان و نزدیک شدن به طولانی ترین شب سال یعنی شب یلدا، به دنبال برگزاری میهمانی ها و درور همی های گرم و صمیمی، همراه با خوراکی های خوشمزه و جذاب هستیم. شاید یکی از وسوسه انگیزترین سفره های ایرانی سفره شب یلدا باشد. این بار می خواهیم یکی از خوشمزه ترین کیک های مخصوص شب یلدا را به شما معرفی کنیم. با ماه همراه باشید تا طرز تهیه چیز کیک یلدایی با خامه و کره شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه چیز کیک یلدایی |   Yalda cheesecake recipe

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

خامه شَکِلّی

100 گرم

کره سنتی

50 گرم

بیسکوییت پتی بور

1 بسته

پنیر خامه ای

100 گرم

پودر قند

3 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین

2 قاشق غذاخوری

آب سرد

7 قاشق غذاخوری

ژله انار 1/2 بسته

آب داغ

2/3 لیوان

انار دون شده 2 عدد
زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

6 نفر

طرز تهیه چیز کیک یلدایی |   Yalda cheesecake recipe

طرز تهیه چیز کیک یلدایی


  1. ابتدا بیسکوییت ها رو کاملا خرد کرده تا حسابی پودر شوند ( میتوانید از یک بلندر استفاده کنید ).
  2. با کمی حرارت کره را آب کرده، آن را به پودر بیسکوییت اضافه کرده و بخوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و سپس ظرف آن را درون یک قابلمه آب جوش قرار دهید تا اصطلاحا بن ماری ( حرارت دهی با بخار آب) شود.
  4. پنیر خامه ای، خامه ساده و پودر قند را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود، سپس ژلاتین بن ماری شده را اضافه کرده و هم بزنید.
  5. حال کاغذ روغنی را داخل قالب مورد نظر قرار دهید. تا نصف فالب را با پودر بیسکوییتی تهیه شده پر کنید، سپس در لایه دوم مایه پنیری را اضافه کنید، اما به خاطر داشته باشید که برای ژله و انار هم جا نگه دارید.
  6. در این مرحله قالب را برای حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد.
  7. پودر ژله را در آب جوش حل کنید و بگذارید کمی در محیط بماند تا خنک شود.
  8. حال قالب را از یخچال خارج کرده، دانه های انار را بر روی آن ریخته و در آخر مایه ژله را اضافه کنید.
  9. قالب را در یخچال گذاشته تا ژله کاملا ببندد. چیز کیک یلدایی شما آماده است. نوش جان.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian