شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه چیز کیک یلدایی
طرز تهیه چیز کیک یلدایی
27 آذر 1400
دسر مالتیزر
دسر مالتیزر
7 آذر 1400
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

میگو پلو بوشهری


کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

مواد اولیه میگو پلو بوشهری

میگو پلو بوشهری نوعی غذای جنوبی نسبتا تند و تیز است که تهیه آن در اکثر شهر های جنوب ایران خصوصا بوشهر رایج است. میگو پلو در دسته غذاهای مقوی و پر خاصیت طبقه بندی می شود، چراکه میگو سرشار از پروتئین و امگا 3 می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه میگو پلو بوشهری را همراه با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی به شما آموزش دهیم.

میگو پلو بوشهری | Bushehr Shrimp Pilaf

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

به مقدار لازم

برنج

4 پیمانه

میگو پاک شده

500 گرم

گشنیز و شنبلیله خرد شده

150 گرم(50 گرم شنبلیله و 100 گرم گشنیز)

پیاز بزرگ خرد شده

1 عدد بزرگ

سیر خرد شده

2 حبه

زعفران دم کرده

به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، پودر زنجبیل و فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم

کاری، گرد لیمو و تخم گشنیز

به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

تمبر هندی

1/2 بسته

زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

6 نفر

میگو پلو بوشهری | Bushehr Shrimp Pilaf

طرز تهیه میگو پلو بوشهری


  1. ابتدا میگوها را بخوبی پاک کنید، دم و سر میگو ها را جدا کرده و رگ پشت میگو ها را تخلیه کنید. میگوها را بشویید و سپس در آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.
  2. مقداری روغن را درماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی داغ شود. پیاز ها را در روغن به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند، سپس سیرهای ریز خرد شده را به پیازها بیفزایید و همراه با آن تفت دهید. در این مرحله ادویجات زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. سبزی خرد شده و میگوهای پاک شده را در تابه ای ریخته و بخوبی با سایر مواد مخلوط کنید. حال نوبت کره سیر و سبزیجات است تا چاشنی نهایی را به میگو اضافه کند. مواد را کمی بیشتر با کره سیر و سبزیجات تفت دهید.
  4. تمر هندى را کمی خیسانده و سپس درون آبکشی کوچک بریزید، سپس آن را با رب گوجه فرنگی، پودر زنجبیل، تخم گشنیز، ادویه کاری، گرد لیمو و زعفران دم‌ کرده ( حدود 1 قاشق غذاخوری) مخلوط کرده و به میگوها اضافه کنید. مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و تفت دهید. معمولا 7 - 8 دقیقه برای تفت دادن میگو ها کافی است چراکه اگر ادامه دهید ممکن است میگو ها سفت و لاستیکی می شوند.
  5. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. پس از چند ساعت، آب برنج را عوض کرده و درون قابلمه ای دیگر بریزید تا بجوش آید. 10 دقیقه پس از بجوش آمدن، دانه های برنج را امتحان کنید، در صورتیکه دانه های آن نیم پز شدند زیر گاز را خاموش کنید و سپس برنج را آبکش کنید.
  6. در این مرحله مواد را بصورت لایه ای بر روی هم می ریزیم. ابتدا در کف قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. ته دیگ مورد نظر را که هم میتواند سیب زمینی باشد را نیز در کف قابلمه بچینید. یک لایه برنج روی ته دیگ بریزید و روی آن را با یک لایه از مخلوط میگو پر کنید. این لایه بندی را ادامه دهید تا مواد شما تمام شوند. آخرین لایه برنج باشد. با انتهای یک قاشق بر روی برنج، چند سوراخ ایجاد کنید تا مواد که در لایه های زیرین هستند بهتر پخته شوند. درب قابلمه را ببندید، شعله گاز را کم کنید و دم‌کنی را بگذارید. 45 دقیقه زمان برای دم کشیدن کامل میگو پلو مورد نیاز است.
  7. میگو پلو را درون ظرف مورد نظر ریخته و آن را ترشی لیته یا ترشی بندری تند سرو کنید. نوش جان!
  8. برای مشاهده فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian