شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
کیک عسلی | cake honey
کیک عسلی
21 اردیبهشت 1400
نحوه ی پخت زولبیا | Zoolbia Recipe
زولبیا
31 فروردین 1400
خورشت قورمه سبزی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

خورشت قورمه سبزی


کره سیر شَکِلّی

قرمه سبزی

خورشت قورمه سبزی یکی از محبوب ترین غذا های اصیل ایرانی است و کمتر کسی پیدا می شود که طرفدار این غذای دلچسب و خوش رایحه نباشد. عطر دلنشین سبزی و گوشت تازه ی پخته شده در کنار هم، هر مخاطبی را به خود جذب می کند. با کره ی سیر شَکِلّی عطر و طعمی بی نظیر را به این خورشت پر طرفدار اضافه کنید.

خورشت قورمه سبزی

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر شَکِلّی

دو قالب ۵۰ گرمی

گوشت گوساله یا گوسفند به دلخواه

۳۰۰ گرم

پیاز متوسط

۱ عدد

لوبیا قرمز

۲۰۰ گرم

سبزی قورمه(تره، گشنیز و جعفری، کمی نعناع، شنبلیله و اسفناج (۱/۳ مقدار تره) خرد و سرخ شده)

۴۰۰ گرم

لیمو عمانی

۳ عدد

نمک و فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

آب

۲ پارچ (۱۶ لیوان)

کره سیر شَکِلّی

۰۲:۳۰:۰۰

کره سیر شَکِلّی

۴ نفر

خورشت قورمه سبزی

نحوه پخت خورشت قورمه سبزی


  1. از شب قبل لوبیا هارا خیس کنید.
  2. گوشت و پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه همراه با کره سیر شَکِلّی در حرارت ملایم بخوبی تفت دهید تا جایی که گوشت ها نیم پز شده و بوی مطبوعی بگیرند.
  3. در مرحله بعدی زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت داده تا پیاز ها به رنگ طلایی ملایمی برسند، سپس لوبیا قرمز را نیز اضافه کنید.
  4. آب را به قابلمه اضافه کرده، در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و سپس زیر آن را کم کنید تا به آرامی بپزد.
  5. سبزیجات که شامل: تره، گشنیز، جعفری، نعناع، شنبلیله و اسفناج را خرد کرده و کاملا سرخ کنید، سپس سبزی های سرخ شده را به غذا اضافه کنید.
  6. در این مرحله سایر ادویجات نظیر نمک و فلفل را به مقدار مورد نظر اضافه کنید.
  7. وقت آن است که لیمو عمانی را به غذا اضافه کنید و دقت داشته باشید که بر روی لیمو عمانی چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا طعم آن در غذا پخش شود.
  8. یک ساعت و نیم تا دو ساعت اجازه دهید بپزد و بعد از اینکه مطمئن شدید قورمه سبزی حسابی جا افتاده است از روی گاز بردارید و همراه با پلو میل بفرمایید.

نکته: یکی از راه های گرفتن تلخی خورشت قورمه سبزی، استفاده از یک قاشق رب گوجه فرنگی در خورشت است. باید توجه داشت که اگر مقدار رب گوجه فرنگی اضافه شده زیاد شود طعم خورشت خراب خواهد شد.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian