کیک عسلی
عسل شَکِلّی
کیک عسلی یک میان وعده ی خوشمزه و دوستداشتنی است که می توانید آن را برای دسر و یا همراه با یک آبمیوه ی طبیعی برای صبحانه میل کنید. بافت اسفنجی و لطیف کیک های خود را با عسل طبیعی شَکِلّی طعم دار کنید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۳ قاشق غذا خوری |
آرد سفید قنادی |
۱ پیمانه |
|
تخم مرغ |
۳ عدد |
شکر |
۱/۲ پیمانه |
۱۰۰ گرم |
آرد نشاسته |
۱ قاشق غذا خوری |
|
شیر |
۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر |
۱ قاشق مربا خوری |
وانیل |
۱/۲ قاشق چای خوری |
||
نمک |
۱ پنس |
نحوه پخت کیک عسلی
- ابتدا نشاسته، آرد و بکینگ پودر را بخوبی باهم مخلوط کنید.
- شیر را روی کره بریزید و آن را حرارت دهید تا حدی که کره آب شود، بعد بگذارید تا کمی خنک شود.
- تخم مرغ، شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل و یک پنس نمک را برای ۷ تا ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا کاملا پف کند وبافتش خامه ای شود.
- بعد عسل را با یک قاشق غذاخوری سرصاف در آب گرم کمی رقیق کنید و به تخم مرغ اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
- حال مخلوط آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با همزن دستی به صورت دورانی و آرام هم بزنید، سپس مخلوط شیر وکره را اضافه کنید و با همزن به آرامی مخلوط کنید.
- داخل قابلمه را با روغن چرب کنید و یا داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و مواد کیک را داخلش بریزید و بعد در فر گرم شده با دمای صد هشتاد درجه قرار دهید.
- بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با یک چنگال یا خلال دندان وسط کیک را چک کنید اگر از مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده است.
نکته:برای تزئیین سطح کیک می توانید از قطرات عسل در کنار دراژه های رنگی، پودر قند و گردو استفاده کنید.