شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو
29 اردیبهشت 1400
خورشت قورمه سبزی
خورشت قورمه سبزی
7 اردیبهشت 1400
کیک عسلی | cake honey
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

کیک عسلی


عسل شَکِلّی

کیک عسلی | honey cake

کیک عسلی یک میان وعده ی خوشمزه و دوستداشتنی است که می توانید آن را برای دسر و یا همراه با یک آبمیوه ی طبیعی برای صبحانه میل کنید. بافت اسفنجی و لطیف کیک های خود را با عسل طبیعی شَکِلّی طعم دار کنید.

کیک عسلی | cake honey

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

عسل شَکِلّی

۳ قاشق غذا خوری

آرد سفید قنادی

۱ پیمانه

تخم مرغ

۳ عدد

شکر

۱/۲ پیمانه

کره سنتی شَکِلّی

۱۰۰ گرم

آرد نشاسته

۱ قاشق غذا خوری

شیر

۱/۴ پیمانه

بیکینگ پودر

۱ قاشق مربا خوری

وانیل

۱/۲ قاشق چای خوری

نمک

۱ پنس

عسل شَکِلّی

۰۰:۵۵:۰۰

عسل شَکِلّی

۵ نفر

کیک عسلی | cake honey

نحوه پخت کیک عسلی


  1. ابتدا نشاسته، آرد و بکینگ پودر را بخوبی باهم مخلوط کنید.
  2. شیر را روی کره بریزید و آن را حرارت دهید تا حدی که کره آب شود، بعد بگذارید تا کمی خنک شود.
  3. تخم مرغ، شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل و یک پنس نمک را برای ۷ تا ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا کاملا پف کند وبافتش خامه ای شود.
  4. بعد عسل را با یک قاشق غذاخوری سرصاف در آب گرم کمی رقیق کنید و به تخم مرغ اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
  5. حال مخلوط آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با همزن دستی به صورت دورانی و آرام هم بزنید، سپس مخلوط شیر وکره را اضافه کنید و با همزن به آرامی مخلوط کنید.
  6. داخل قابلمه را با روغن چرب کنید و یا داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و مواد کیک را داخلش بریزید و بعد در فر گرم شده با دمای صد هشتاد درجه قرار دهید.
  7. بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با یک چنگال یا خلال دندان وسط کیک را چک کنید اگر از مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده است.

نکته:برای تزئیین سطح کیک می توانید از قطرات عسل در کنار دراژه های رنگی، پودر قند و گردو استفاده کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian