شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
خورشت قورمه سبزی
خورشت قورمه سبزی
7 اردیبهشت 1400
مرغ عسلی | honey chicken
مرغ عسلی
14 اسفند 1399
نحوه ی پخت زولبیا | Zoolbia Recipe
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

زولبیا


کره سنتی شَکِلّی

نحوه ی پخت زولبیا | Zoolbia Recipe

زولبیا یکی از قدیمی ترین و لذیذ ترین شیرینی های مخصوص ماه رمضان می باشد. طعم و ظاهر این شیرینی جذاب همواره یادآور میهمانی خدا، تداعی کننده ی لحظه ی اذان مغرب و مزین کننده ی سفره های افطاری است. برای تهیه زولبیا خانگی با طعم خاطره انگیز کودکی از کره ی سنتی شَکِلّی استفاده نمایید.

نحوه ی پخت زولبیا | Zoolbia Recipe

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سنتی شَکِلّی

یک قالب ۵۰ گرمی

ماست پرچرب

۱۰۰ گرم

شربت غلیظ (ترکیب آب و شکر با نسبت ۱ به ۲)

۲ قاشق غذاخوری

نشاسته گل

۱۱۰ گرم

آرد سفید

۲۰ گرم

زعفران

۱ قاشق غذا خوری

جوش شیرین

۱/۴ قاشق چای خوری

شکر

۳ پیمانه

بکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری

جوهر لیمو

۱/۴ قاشق چای خوری

آب

۱/۵ پیمانه

گلاب

۰/۵ پیمانه

گلوکز

۰/۵ پیمانه

کره سنتی شکلی

۰۱:۳۰:۰۰

کره سنتی شکلی

۵ نفر

نحوه ی پخت زولبیا | Zoolbia Recipe

نحوه پخت زولبیا


  1. ابتدا نشاسته و ماست را با قاشق مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل شود.
  2. برای تهیه شربت، آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر بخوبی حل شود.
  3. آرد، کره آب شده، شربت، زعفران و بکینگ پودر را اضافه کنید. سپس با هم زن برقی بزنید، روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
  4. گلاب، زعفران، گلوکز و جوهر لیمو را در آب سرد اضافه و حل کنید.
  5. به مواد زولبیا جوش شیرین اضافه کرده و سپس مواد را در قیف بریزید و سرخ کنید.
  6. بعد از سرخ شدن، زولبیاها را در شربت دمای 40 درجه قرار دهید و سپس خارج کنید. در صورت تمایل آنها را با خلال پسته و گل سرخ تزئیین کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian