شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

گرامی داشت روز جهانی شیر

  • صفحه نخست
  • مجله
  • مناسبات و رویداد ها
  • گرامی داشت روز جهانی شیر
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار
4 خرداد 1401
طرز تهیه خامه پنیر
طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
25 خرداد 1401
11 خرداد 1401
گرامی داشت روز جهانی شیر

امروز 11 خرداد معادل با 1 ژوئن، روز جهانی شیر می باشد. این روز توسط سازمان کشاورزی ملل متحد در سال 2001 با هدف اشاره به اهمیت این نوشیدنی مغذی نامگذاری گردید.

شیر حاوی مواد ارزشمندی است، طیف وسیعی از فواید سلامتی را به همراه دارد و مصرف آن نه تنها برای کودکان در حال رشد، بلکه توسط افراد در هر گروه سنی حائز اهمیت می باشد. شیر ارزش غذایی فراوانی دارد و منبع غنی از کلسیم، پروتئین، چربی، ویتامین ها و سایر مواد معدنی مورد نیاز بدن می باشد.

تاریخچه روز جهانی شیر

همانطور که گفته شد، روز جهانی شیر اولین بار در سال 2001 در سراسر جهان مورد تقدیر قرار گرفت و چندین کشور در این مراسم بزرگداشت شرکت کردند. در طی این مراسم نقش لبنیات در پایداری، توسعه اقتصادی، معیشت و تغذیه مورد توجه قرار گرفت. هر ساله تعداد کشورها برای مشارکت در این گردهمایی در حال افزایش بوده و چندین فعالیت مرتبط با این روز در سطح ملی و بین المللی سازماندهی شده است.

اهداف برگزاری گردهمایی در روز جهانی شیر
  • اطلاع رسانی در خصوص اهمیت شیر در زندگی انسان.
  • در نظر داشتن فعالیت های گوناگون برای افزایش آگاهی در مورد شیر و فرآورده های آن
  • تجلیل از نقش و اهمیت شیر و لبنیات در چندین صنعت، اقتصاد و زندگی مردم.
  • اطلاع رسانی در خصوص مواد مغذی موجود در شیر مانند کلسیم، پروتئین، ویتامین B2، پتاسیم و غیره.
  • برگزلری فعالیت های تبلیغاتی

اهمیت مصرف شیر و فراورده های آن

شیر و سایر محصولات لبنی، مواد مغذی ضروری برای میلیاردها انسان در سراسر جهان را فراهم می کنند. شیر می تواند به زندگی سالم و فعال کمک کند و به لطف این ترکیب غنی از مواد مغذی، شیر سومین تامین کننده پروتئین و پنجمین تامین کننده انرژی است که در سراسر دنیا تغذیه جهانی را بهبود بخشیده و سلامت انسان را تقویت می کند.

امروزه سیستم‌های غذایی و کشاورزی با چالش های بزرگی مواجه می باشند، که تولید غذای بیشتر برای تغذیه جمعیت در حال رشد تنها بخشی از آن است. در واقع نیاز واقعی حصول اطمینان از دسترسی ضروری و کافی همه مردم به مواد مغذی می باشد. با توجه به اینکه در سال 2020 بین 720 تا 811 میلیون نفر از گرسنگی رنج می برند، شیر و محصولات لبنی می توانند به میزان قابل توجهی در کاهش و رفع چنین موردی موثر واقع شوند.

4 مورد از اهمیت حضور شیر و فراورده های لبنی در ساختار های غذایی

دستیابی به امنیت غذایی

مصرف شیر و فرآورده های لبنی اهمیت بالایی در مقابله با گرسنگی و ناامنی غذایی دارند. آنها سرشار از درشت مغذی ها (کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها) و همچنین ریزمغذی های ضروری مانند ویتامین A، ویتامین B12، کلسیم و منیزیم می باشند.

با وجود صدها میلیون نفر که هنوز به غذای کافی و مغذی دسترسی ندارند و از محرومیت غذایی، سوء تغذیه و کمبود مواد مغذی رنج می برند، شیر و محصولات لبنی منبع تغذیه مناسب در تمام مراحل زندگی هستند.

تامین معیشت و تحریک رشد اقتصادی

فراورده های لبنی یکی از مهم ترین مواد غذایی برای صدها میلیون نفر در سراسر جهان است. گاوها تا حد زیادی رایج ترین حیوان شیری در کشورهای با درآمد بالا، کم و متوسط هستند و با توجه به رشد جمعیت و اقتصاد، به ویژه در کشورهای با درآمد کم و متوسط، انتظار می رود تقاضا برای محصولات دامی در سال های آینده به طور قابل توجهی افزایش یابد.

ارتقا سطح سلامت

سلامت انسان ارتباط تنگاتنگی با سلامت و رفاه حیوانات و محیط زیست دارد. بهبود و ارتقا سلامت حیوانات، نقش موثری در سلامت انسان و کره زمین دارد. بیماری های دامی تولید را محدود می کند و سهم دام در معیشت، رشد اقتصادی و امنیت غذایی را کاهش می دهد.

سازمان غذا و کشاورزی از پیشگیری بهتر از بیماری ها، درمان های موثر در علم دامپزشکی، شیوه های کشاورزی خوب و برنامه های واکسیناسیون برای محافظت از سلامت حیوانات شیری حمایت می کند، در حالی که به کشاورزان و دامداران کمک می کند تا استفاده از داروهای ضد میکروبی را کاهش دهند و خطر مقاومت در برابر دارو های ضد میکروبی و عوامل موثر بر آن را بطور ریشه ای مدیریت کنند.

 کمک به محافظت از تنوع زیستی و منابع ژنتیکی

برخی از افراد از تأثیری که دام بر منابع طبیعی و انتشار گازهای گلخانه ای می گذارد مطلع هستند، اما برخی دیگر از نحوه ی پایداری سیستم های دامداری و چگونگی تاثیر آنها به حفظ تنوع زیستی و منابع ژنتیکی در تامین غذا در صنعت کشاورزی آگاه نیستند. زمانیکه دام ها به طور منظم مدیریت شوند، به عملکردهای مهم اکوسیستم، نظیر چرخه مواد مغذی، تجزیه کربن آلی خاک و حفظ مناظر کشاورزی کمک می کند.


خواص مصرف لبنیات برای بدن


شیر و سایر فراورده های لبنی همواره مورد توجه متخصصان تغذیه بوده است و اولین غذایی است که نوزاد تازه متولد شده مصرف می کند. توصیه می شود مصرف این نوشیدنی غنی را در برنامه غذایی خود قرار دهید تا همواره از فواید گوناگون آن بهره مند شوید.


برگرفته از سایت:

https://www.fao.org

CRM

مطالب مرتبط

معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)
2 شهریور 1401

طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه


ادامه مطلب
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
30 تیر 1401

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!


ادامه مطلب
روز پدر مبارک
25 بهمن 1400

روز پدر مبارک


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian