شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار
تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
3 راه تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
21 اردیبهشت 1401
گرامی داشت روز جهانی شیر
گرامی داشت روز جهانی شیر
11 خرداد 1401
4 خرداد 1401
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی

حتما تا کنون در مورد کره های طعم دار و نقش مهم آن‌ها در ایجاد طعمی جذاب و دلنشین، در انواع غذاها و خوراکی‌های کَره‌ای، شنیده‌اید. کره‌های طعم‌دار شَکِلّی محصولاتی لبنی ترکیب شده با سه چاشنی کاربردی سیر، سیر و سبزیجات و نمکی هستند. بطور کلی اگر بخواهیم کره‌های طعم‌دار را متناسب با بافت محصول دسته‌بندی کنیم، این کره‌ها به دو نوع اسانس دار یا کره‌های مخلوط یا مرکب تقسیم می‌شوند.

کره های طعم دار مخلوط یا مرکب

به مخلوط کره همراه با اجزای خرد شده‌ی گیاهان خوراکی یا مخلوط ادویه‌های گوناگون، کره طعم‌دار مرکب گفته می‌شود. چنین کره‌های طعم‌داری را می‌توانید به‌عنوان سس طعم‌دهنده برای پروتئین‌ها و سبزیجات یا به‌عنوان اسپری بر روی محصولات پخته‌شده استفاده کنید.

کره طعم دار شَکِلّی

کره های طعم دار

کره‌های طعم دار عمدتا دستور پخت‌های فراوان و متنوعی دارند. احتمالا اگر یکی از علاقه‌مندان سرسخت دنیای آشپزی باشید، حداقل یک یا دوبار برای تهیه کره‌های طعم دار خانگی تلاش کرده‌اید. طبیعتا یکی از مزیت‌های مهم تهیه کره‌ی طعم‌دار خانگی، تازگی مواد اولیه، عدم استفاده از نگهدارنده‌ها، اسانس‌ها و مواد افزودنی غیر طبیعی است.

جالب است بدانید که کره‌های طعم‌دار شَکِلّی تمامی شرایط مذکور را برای شما فراهم می‌کند. اجزای طعم دهنده کره در وضعیت کاملا پاستوریزه، بهداشتی و طبیعی به کره حیوانی تازه و با کیفیت اضافه شده و خبری از اسانس ها یا افزودنی های غیر طبیعی نخواهد بود.

کاربردهای کره‌های طعم‌دار مخصوص آشپزی

همانطور که گفته شد کاربرد کره‌های طعم‌دار و لذیذ حیوانی بسیار متنوع است. از آب شدن بر روی استیک‌ها در مراحل نهایی گرفته تا دستور العمل‌های کره مرکب شیرین برای نانوایی و قنادی‌ها، کره‌های مخلوط یا طعم‌دار با کیفیت، تمام انتظار شما را برای یک وعده ی جذاب کره ای برآورده می‌سازد و تنها محدودیت، تخیل سرآشپز است.

کره‌های سیر و سیر و سبزیجات با رایحه و طعمی بی‌نظیر وعده‌ای دلچسب را برای شما فراهم می‌کند. شما می‌توانید کره‌ی سیر و سبزیجات را بر روی گوشت کبابی، ماهی سرخ شده، انواع غذاهای دریایی و سبزیجات سرو کنید. سایر کره‌های مرکب را نیز می‌توان به صورت اسپری بر روی نان، وافل و کلوچه، مورد استفاده قرار داد.

افزودن کره حیوانی با کیفیت به مواد غذایی، عطر و طعم فوق العاده‌ای را بوجود می‌آورد، اما توصیه ما به شما این است:

«با مصرف کره‌های طعم‌دار، این لذت را چند پله بالاتر ببرید»

بطور مثال گوشت بوقلمون طعم نسبتا ملایمی دارد، لذا استفاده از کره های طعم دار انتخاب مناسبی خواهد بود. سرو گوشت بوقلمون با کره طعم دار ترکیب شده نظیر کره نمکی، رایحه و طعم گوشت را تقویت می کند، غذا را خوش نمک کرده و میهمانان را به وجد می آورد.

با استفاده از کره های طعم دار گوشت مرغ با همان طعم همیشگی و خسته کننده را  به یک وعده ی لذیذ تبدیل کنید. از آنجایی که گوشت مرغ نیز همانند گوشت بوقلمون طعم ملایمی دارد، می توانید آن را بسته به ذائقه ی خود با کره سیر یا کره نمک طعم دار کنید.

هیچ چیز مانند ذرت تازه ترکیب شده با کره، یاددآور خوراکی های تابستانی خوشمزه نخواهد بود. با استفاده از کره های طعم دار، عطر و طعم این خوراکی تابستانی را مهیج تر کنید.

برای آشنایی بیشتر با کره های طعم دار شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
5 اسفند 1400

طرز تهیه دلمه برگ مو خانگی به همراه 8 نکته‌ی کلیدی


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian