مینی کیک وانیلی
خامه و کره شَکِلّی
مینی کیک ها یک ایده فوق العاده برای دورهمی های سه الی چهار نفره یا سوپرایز های دو نفره می باشد که در طعم های گوناگون قابل تهیه هستند. شما می توانید طعم مورد نظر خود را در خامه سطح کیک ( خامه کره ای یا باتر کریم ) و یا درون مواد پخت کیک اعمال کنید. از جمله مینی کیک های پر طرفدار می توان به مینی کیک وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی و . . . اشاره داشت. امروز می خواهیم طرز تهیه مینی کیک وانیلی با روکش خامه کره ای را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پخت مینی کیک
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
آرد |
1/2 فنجان |
بکینگ پودر |
1/2 قاشق چای خوری |
1/3 لیوان |
شکر |
1/2 فنجان |
|
تخم مرغ بزرگ |
1 عدد |
وانیل |
1/2 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه باتر کریم آمریکایی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
کره نرم شده |
250 گرم |
پودر قند یا شکر الک شده |
3 - 4 پیمانه |
عصاره وانیل |
2 قاشق چایخوری |
شیر یا خامه ساده |
2 - 4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مینی کیک وانیلی با روکش باتر کریم آمریکایی
- ابتدا در یک ظرف مناسب آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و 3 - 4 بار الک کنید.
- در یک ظرف دیگر کره را ذوب کرده، شکر، خامه، تخم مرغ و وانیل را به خوبی با هم ترکیب کنید.
- حال مواد را وسط ترکیب پودری ریخته و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
- فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کرده و سینی را در قسمت پایینی فر قرار دهید.
- در این مرحله قالب کیک را با روغن مایع چرب کنید و سپس مایه کیک را درون قالب بریزید. اجازه دهید تا کیک برای 30 دقیقه درون فر بپزد. با استفاده از یک خلال دندان مغز پخت شدن کیک را تست کنید.
- قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا برای 15 - 20 دقیقه خنک شود. حال کیک را از قالب خارج کنید.
- برای تزئین سطح کیک از باتر کریم آمریکایی استفاده کنید. به این صورت که باتر کریم تهیه شده را با استفاده از یک لیسک بر روی سطح یا بر حسب سلیقه دور تا دور آن پخش کنید.
- میتوانید قسمت پایینی دور کیک را با بادام و پسته تزئین کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه باتر کریم آمریکایی بر روی لینک کلیک کنید.