شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
تارت گردویی
طرز تهیه تارت گردویی
13 دی 1400
طرز تهیه چیز کیک یلدایی
طرز تهیه چیز کیک یلدایی
27 آذر 1400
طرز تهیه مینی کیک وانیلی
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

مینی کیک وانیلی


خامه و کره شَکِلّی

مینی کیک وانیلی

مینی کیک ها یک ایده فوق العاده برای دورهمی های سه الی چهار نفره یا سوپرایز های دو نفره می باشد که در طعم های گوناگون قابل تهیه هستند. شما می توانید طعم مورد نظر خود را در خامه سطح کیک ( خامه کره ای یا باتر کریم ) و یا درون مواد پخت کیک اعمال کنید. از جمله مینی کیک های پر طرفدار می توان به مینی کیک وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی و . . . اشاره داشت. امروز می خواهیم طرز تهیه مینی کیک وانیلی با روکش خامه کره ای را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه مینی کیک وانیلی  |  How to make vanilla mini cake

مواد لازم برای پخت مینی کیک


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

آرد

1/2 فنجان

بکینگ پودر

1/2 قاشق چای خوری

کره نرم شده

1/3 لیوان

شکر

1/2 فنجان

تخم مرغ بزرگ

1 عدد

وانیل

1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه باتر کریم آمریکایی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره نرم شده

250 گرم

پودر قند یا شکر الک شده

3 - 4 پیمانه

عصاره وانیل

2 قاشق چایخوری

شیر یا خامه ساده

2 - 4 قاشق چایخوری

زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

4 - 5 نفر

مینی کیک وانیلی  |   vanilla mini cake

طرز تهیه مینی کیک وانیلی با روکش باتر کریم آمریکایی


  1. ابتدا در یک ظرف مناسب آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و 3 - 4 بار الک کنید.
  2. در یک ظرف دیگر کره را ذوب کرده، شکر، خامه، تخم مرغ و وانیل را به خوبی با هم ترکیب کنید.
  3. حال مواد را وسط ترکیب پودری ریخته و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
  4. فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کرده و سینی را در قسمت پایینی فر قرار دهید.
  5. در این مرحله قالب کیک را با روغن مایع چرب کنید و سپس مایه کیک را درون قالب بریزید. اجازه دهید تا کیک برای 30 دقیقه درون فر بپزد. با استفاده از یک خلال دندان مغز پخت شدن کیک را تست کنید.
  6. قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا برای 15 - 20 دقیقه خنک شود. حال کیک را از قالب خارج کنید.
  7. برای تزئین سطح کیک از باتر کریم آمریکایی استفاده کنید. به این صورت که باتر کریم تهیه شده را با استفاده از یک لیسک بر روی سطح یا بر حسب سلیقه دور تا دور آن پخش کنید.
  8. میتوانید قسمت پایینی دور کیک را با بادام و پسته تزئین کنید.
  9. برای آشنایی با طرز تهیه باتر کریم آمریکایی بر روی لینک کلیک کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian