شیر برنج عسلی
خامه عسلی شَکِلّی
شیر برنج یکی از دسرهای خوش عطر و طعم ایرانی است که با داشتن شیر و برنج، جزئی از خاطره انگیزترین خوراکی های دوران کودکی محسوب می شود. برای تهیه یک شیر برنج عسلی خوشمزه خامه عسلی شَکِلّی را به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم
|
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
|---|---|---|---|
|
۱ بسته |
برنج |
۲ پیمانه |
|
|
شیر |
۱ لیوان |
گلاب |
نصف لیوان |
|
میوه های تازه برای تزئین |
به میزان مورد نیاز |

۰۱:۳۰:۰۰

۴ نفر

نحوه پخت شیر برنج عسلی
- برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
- برنج خیس شده را درون قابلمه بریزید و دو برابر حجم خودش آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد و کمی له شود.
- نصف استکان گلاب و یک لیوان شیر هم به این ترکیب اضافه کنید و صبر کنید تا شیر برنج غلیظ شود.
- پس از این که شیر برنج به غلظت مناسب رسید، از روی شعله بردارید و خامه عسلی شکلّی را اضافه کنید.
- شیر برنج تهیه شده را داخل کاسه ریخته و با دارچین یا عسل، بصورت سرد یا گرم سرو کنید.




