مرغ کره ایی
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
مرغ کرهای جزو غذاهای هندی بوده که بخاطر استفاده از ادویههای فراوان بسیار خوشمزه میباشد. زمان پخت این غذا حدوداً ۱ ساعت بوده و در کوتاهترین زمان میتوان یک غذای دلچست و رژیمی درست کرد، این غذا در افرادی که رژیم کتوژنیک هستند بسیار پرطرفدار است. ما میتوانیم با تفت دادن تیکههای مرغ با کرههای طعمدار شَکِلّی طعم بیشتری به غذا ببخشیم. اگر طرفدار غذاهای پر ادویه هستید این غذا بهترین انتخاب است.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۱۰۰گرم |
سینه مرغ |
۲عدد |
|
بروکلی |
۲۰۰گرم |
لیمو |
۱عدد |
پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، فلفل پرک و اویشن |
به میزان مورد نیاز |
نحوه پخت مرغ کره ای
- ابتدا نصف قالب کره سیر و سبزیجات را در یک ماهیتابه بطور ملایم حرار ت می دهیم.
- سپس تکه های مرغ را از وسط برش داده و داخل تابه به آرامی تفت می دهیم.
- ادویه جات مورد نظر را (نمک، فلفل، اویشن، پاپریکا) را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم تا تکه های مرغ خوش رنگ و برشته شوند.
- سینه های مرغ را از تابه بیرون آورده و در همان تابه مقداری روغن ریخته و بروکلی ها را تفت می دهیم.
- نمک، فلفل پرک و مقدار کمی آب اضافه می کنیم.
- پس از اینکه مواد کمی تفت داده شد، کره سیر و سبزیجات و یک لیموی بزرگ را به بروکلی ها اضافه می کنیم.
- در آخر مرغ ها را به تابه بر می گردانیم تا با بروکلی ها کاملا پخته شوند.