شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
شیر برنج عسلی
شیر برنج عسلی
25 بهمن 1399
کامباین گارلیک سَمِن | garlic salmon combine
کامباین گارلیک سَمِن
25 بهمن 1399
پیراشکی گوشت | meat-dumplings
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

پیراشکی گوشت


کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت یک غذا و یا میان وعده ای سالم و مقوی برای کودکان و بزرگسالان می باشد. این خوردنی وسوسه انگیز در اصل یکی از غذاهای ملی روسیه می باشد و در زبان روسی عمدتا به غذا های پخته یا سرخ شده ای گفته می شود که داخل آن با موادی پر شده باشد. در این بخش شما را با طرز تهیه پیراشکی گوشت به همراه کره سیر و سبزیجات شَکِلّی آشنا می کنیم.

پیراشکی گوشت

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

۱۵ گرم

روغن

۲۰ گرم

گوشت چرخ شده

۲۰۰ گرم

قارچ

۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری

پیاز

۱ عدد کوچک

سیر

۱ حبه

فلفل دلمه رنگی

۳۰ گرم

خمیر پیراشکی

۲ پیمانه آرد – ۱/۳ پیمانه آب – ۱/۴ پیمانه کره سیر و سبزیجات آب شده – ۲ قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری – ۱ عدد تخم مرغ – ۱/۲ قاشق چایخوری نمک - ۱/۲ قاشق چایخوری شکر

نمک و فلفل

به مقدار لازم

پیراشکی گوشت

۱:۳۰:۰۰

پیراشکی گوشت

۴ نفر

پیراشکی گوشت

نحوه پخت پیراشکی گوشت


    طرز تهیه خمیر:
  1. ابتدا آب را حرارت می دهیم تا ولرم شود سپس شکر را درون آب حل می کنیم.
  2. پودر خمیر مایه فوری را به آب اضافه کرده و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا خمیر عمل بیاید.
  3. تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشوند و بعد از آن کره را هم اضافه کرده و هم می زنیم.
  4. مخلوط خمیر مایه را به تخم مرغ و کره اضافه کرده و با قاشق بهم می زنیم.
  5. آرد و نمک را با هم الک کرده و کم کم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم. وقتی مخلوط خودش را گرفت دیگر آرد اضافه نمی کنیم، حتی در صورتی که کل دو پیمانه آرد استفاده نشده باشد.
  6. مخلوط رو با دست ورز می دهیم تا وقتی که به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست نچسبد.
    نکته: اگر احساس کردید خمیر خیلی چسبناک است می توانید کمی آرد اضافه کنید.
  7. یک کاسه دیگر را چرب کرده و خمیر را داخلش می گذاریم و روی آن رو با پارچه می پوشانیم. ظرف خمیر را برای مدت یک الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم می گذاریم تا خمیر پف کند و حجمش دو برابر شود.
  8. حدود ۱/۴ خمیر رو جدا کرده و روی تخته ای که سطحش را آرد پاشیدیم می گذاریم. روی خمیر را هم کمی آرد می پاشیم تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبد. با یک وردنه خمیر را باز کرده تا ضخامت آن به حدودا دو میلی متر برسد،
  9. با یک رینگ گرد خمیر را برش داده و آن را با مواد میانی پر می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.

    طرز تهیه مواد میانی:
  1. روغن را در تابه گرم کرده و سپس پیاز و سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و سپس فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه می کنیم.
  2. آب قارچ که گرفته شد، گوشت، رب، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آن را با یک قالب کره ۱۵۰ گرمی کره تفت داده و آماده می کنیم.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian