پنه آلفردو
با سبزیجات
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
 
پنه آلفردو بخاطر وجود سس آلفردو که از خامه درست شده است، باب دل اکثر افراد میباشد. پنه آلفردو با سبزیجات دارای مقادیری فیبر بوده و برای احساس مزهی بیشتر سبزیجات در این غذا میتوان از کرهی سیر و سبزیجات شَکِلّی استفاده کرد. نوش جان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم
| مواد تشکیل دهنده | مقدار مورد نیاز | مواد تشکیل دهنده | مقدار مورد نیاز | 
|---|---|---|---|
| پنه پخته شده | ۱پیمانه | قرص عصاره مرغ | ۱ عدد | 
| ۴۰گرم | شیر | ۱/۲ پیمانه | |
| خامه | ۱/۴پیمانه | ارد | نصف قاشق غذاخوری | 
| نخود فرنگی | ۲ قاشق | فلفل دلمه رنگی | ۱۰گرم خرد شده | 
| بروکلی | ۲۰ گرم | ریحان تازه | ۱ قاشق | 

۰۰:۳۰:۰۰

۱ نفر

نحوه پخت پنه آلفردو با سبزیجات
- ابتدا قابلمه ای را پر از آب کرده و حرارت دهید تا آب به جوش بیاید.
- پاستا را در آب جوش ریخته تا اینکه به حد مطلوبی نرم شود.
- به مقدار نیمی از یک فنجان آبی را که در آن پاستا را پخته اید را نگه دارید.
- نیمی از کره ی سیر و سبزیجات شَکِلّی را بطور ملایم در یک ماهیتابه حرارت دهید و سبزیجات را به آن اضافه کرده و به آرامی تفت بدهید تا کمی نرم شود و سپس آنها را کنار بگذارید.
- نیمه ی دیگر کره را اضافه کرده و آرد را با آن تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
- سپس شیر و خامه را اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا کمی غلیط شود.
- سپس سس را به سبزیجات اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید.
- در آخر سس نهایی را به پاستا اضافه کرده و سرو کنید.








