شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
نحوه ی پخت زولبیا | Zoolbia Recipe
زولبیا
31 فروردین 1400
پنه آلفردو با سبزیجات | Alfredo penne with vegetables
پنه آلفردو با سبزیجات
29 بهمن 1399
مرغ عسلی | honey chicken
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

مرغ عسلی


عسل شَکِلّی

عسل شَکِلّی

یکی از جذاب ترین خوراک های شیرین و لذیذ که به تازگی طرفداران بسیای را جذب خود کرده است، خوراک مرغ عسلی می باشد. این وعده ی غذایی خوش طعم درواقع شامل مرغ برشته شده همراه با سس متفاوت و خاص عسلی می باشد. طعم بی نظیر مرغ ترد عسلی را با عسل طبیعی و پر خاصیت شَکِلّی تجربه کنید.

مرغ عسلی

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

بال و کتف مرغ با پوست

۰/۵ کیلو

نمک و فلفل

۱/۴ قاشق چایخوری

عسل شَکِلّی

۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده

۲ حبه

زنجبیل رنده شده

۲ قاشق چایخوری

سس سویا

۱ قاشق غذاخوری

سرکه سیب

۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز کره ای یا فلفل قرمز چیلی

۱ قاشق غذاخوری

عسل

۳ قاشق غذاخوری

روغن کنجد

۲ قاشق چایخوری

شکر قهوه ای یا شکر سفید

۲ قاشق غذاخوری

لیمو ترش

۱ عدد

جعفری خرد شده

۱ قاشق غذاخوری

کنجد

به میزان لازم

عسل شَکِلّی

۰۰:۴۵:۰۰

 کره‌ی سیر و سبزیجات

۴ نفر

مرغ عسلی

نحوه پخت مرغ عسلی


  1. برای تهیه مرغ سوخاری شیرین و تند ابتدا تکه های مرغ را با نمک، فلفل، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده، لیمو ترش و جعفری را مخلوط می کنیم .
  2. برای تهیه سس عسلی در یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری سس سویا، سرکه سیر، پودر فلفل قرمز، عسل، روغن کنجد، شکر قهوه ای، یک حبه سیر رنده شده و یه قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده را مخلوط کرده و ۳ الی ۴ دقیقه حرارت داده و سپس از روی گاز بردارید.
  3. در یک ماهیتابه به اندازه ۳ یا ۴ سانتی متر روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم. وقتی روغن داغ شد مرغ ها را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ می کنیم تا تکه های مرغ به رنگ طلایی تیره در آیند.
  4. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سس را بر روی مرغ ها ریخته و برای تزئین کنجد را بر روی مواد می ریزیم.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian