مرغ عسلی
عسل شَکِلّی

یکی از جذاب ترین خوراک های شیرین و لذیذ که به تازگی طرفداران بسیای را جذب خود کرده است، خوراک مرغ عسلی می باشد. این وعده ی غذایی خوش طعم درواقع شامل مرغ برشته شده همراه با سس متفاوت و خاص عسلی می باشد. طعم بی نظیر مرغ ترد عسلی را با عسل طبیعی و پر خاصیت شَکِلّی تجربه کنید.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
بال و کتف مرغ با پوست |
۰/۵ کیلو |
نمک و فلفل |
۱/۴ قاشق چایخوری |
۳ قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده |
۲ حبه |
|
زنجبیل رنده شده |
۲ قاشق چایخوری |
سس سویا |
۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب |
۲ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز کره ای یا فلفل قرمز چیلی |
۱ قاشق غذاخوری |
عسل |
۳ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد |
۲ قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای یا شکر سفید |
۲ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش |
۱ عدد |
جعفری خرد شده |
۱ قاشق غذاخوری |
کنجد |
به میزان لازم |

۰۰:۴۵:۰۰

۴ نفر

نحوه پخت مرغ عسلی
- برای تهیه مرغ سوخاری شیرین و تند ابتدا تکه های مرغ را با نمک، فلفل، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده، لیمو ترش و جعفری را مخلوط می کنیم .
- برای تهیه سس عسلی در یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری سس سویا، سرکه سیر، پودر فلفل قرمز، عسل، روغن کنجد، شکر قهوه ای، یک حبه سیر رنده شده و یه قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده را مخلوط کرده و ۳ الی ۴ دقیقه حرارت داده و سپس از روی گاز بردارید.
- در یک ماهیتابه به اندازه ۳ یا ۴ سانتی متر روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم. وقتی روغن داغ شد مرغ ها را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ می کنیم تا تکه های مرغ به رنگ طلایی تیره در آیند.
- سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سس را بر روی مرغ ها ریخته و برای تزئین کنجد را بر روی مواد می ریزیم.