ميان وعده
با نان تست
کره نمکی شَکِلّی
اسنکها به عنوان میانوعده از بهترین انتخابها میباشند که برای تهیه آنها نیاز به پیروی از یک دستور خاص نیست و هر شخص میتواند بر اساس ذائقهای که دارد رسپی خاص خودش را داشته باشد. شما میتوانید با استفاده از کرههای طعمدارشَکِلّی و ترکیب آن با دیگر موادغذایی، اسنک مورد علاقه خودتان را درست کنید.

مواد لازم
|
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
|---|---|---|---|
|
نان تست |
سه عدد |
تخم مرغ |
۱عدد نیمرو |
|
کره نمکی شَکِلّی |
۳۰گرم |
پنیر خامهایی |
۱۰گرم |
|
مربای بالنگ |
۱۰گرم |
بیکن |
۱/۲ورق سرخ شده |
|
پیازچه |
۱شاخه کوچک |

نحوه پخت
تخم مرغها رو به صورت نیمرو و بکینها رو سرخ کرده و آماده میکنیم، روی نانها کره نمکی شَکِلّی زده و روی یکی از نانها پنیر و مربا و روی یکی دیگه بیکن سرخ شده، و روی دیگری نیمرو و پیازچه قرار میدهیم.





