شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
سوپ پیاز | onion soup
سوپ پیاز
18 بهمن 1399
ميان وعده
16 تیر 1399
سبزی پلو | sabzi polo
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

سبزی پلو

با ماهی


روغن حیوانی و کره شَکِلّی

سبزی پلو یکی از بهترین مکمل‌ها برای انواع غذاهای ایرانی است. اما یک سبزی پلو خوشمزه چگونه تهیه می‌شود؟ شما می‌توانید در این صفحه با کمک روغن حیوانی شَکِلّی، یکی از لذیذترین و خوش عطرترین سبزی پلوها را تهیه کنید.

سبزی پلو | sabzi polo

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

برنج

۹۰۰ گرم

سبزی پلویی

۱ کیلوگرم

کره شَکِلّی

۱۵۰ گرم

سرکه سیب

۱/۴پیمانه

زعفران دم کرده

۱ قاشق چایخوری

روغن حیوانی شَکِلّی

به میزان مورد نیاز

نمک

به میزان مورد نیاز

۱:۲۰:۰۰

۵-۶ نفر

سبزی پلو | sabzi polo

نحوه پخت سبزی پلو


سبزی پلو یکی از بهترین مکمل‌ها برای ماهیچه، مرغ و انواع ماهی‌ها است، اما برای پختن یک سبزی پلوی خوشمزه، باید از سبزی تازه استفاده شود. ترکیب مناسب سبزی‌های این غذا به این صورت است: شوید ۲۰۰ گرم، جعفری ۱۰۰ گرم، گشنیز ۱۰۰ گرم، تره ۱۰۰ گرم، برگ سیر ۲۰۰ گرم، زولنگ ۱۰۰ گرم، اناریجه ۱۰۰ گرم.

  1. در ابتدا قبل از پخت برنج لازم است آن را حداقل از ۴ ساعت قبل در آب به همراه نمک خیس کنید. قابلمه خود را با آب پر کنید و بر روی حرارت قرار دهید.
  2. بعد از این که آب جوشید، برنج خیس و کمی روغن را به آن اضافه کنید؛. یک سوم باقی‌مانده نمک را به آب درحال جوشیدن اضافه کنید. شعله را کم نکنید و صبر کنید برنج هم بجوشد، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد به آرامی چند بار آن را هم بزنید که دانه‌ها به هم نچسبند. پیش از آب کش کردن برنج، سرکه سفید و یک پیمانه آب را به آن اضافه کنید و سپس برنج را آب کش کنید.
  3. نکته: حدودا ۱۰ دقیقه جوشاندن برنج کافی خواهد بود، البته این زمان با توجه به نوع برنج می‌تواند مختلف باشد و بهترین راه فشار دادن دانه برنج بین دو انگشت است. دانه باید با کمی فشار نصف شود اما به‌سادگی له نشود.

  4. آبکش‌ را آماده کنید و برنج را داخل آن بریزید، آب سرد روی آن بریزید تا نمک اضافه خارج شود.
  5. در این مرحله یک‌ سوم کره را در قابلمه ای بریزید و پس از گرم شدن، یک لایه نازک از سبزی پلویی خرد شده را کف قابلمه بریزید. بعد روی آن مخلوط برنج و سبزی خرد شده را بریزید؛‌ سپس مابقی کره ذوب شده را بعد از این که بخار برنج بلند شد روی آن بریزید و حرارت را کم کنید. کره شَکِلّی به شما کمک می‌کند تا عطر و طعمی استثنایی به برنج خود بدهید.
  • زولنگ و اناریجه از سبزی‌های محلی شمال کشور هستند که در صورت دسترسی نداشتن به این دو سبزی، می‌توانید بر حسب تمایل به میزان لازم از تره، جعفری، شوید و یا گشنیز استفاده کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian