شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
ميان وعده
16 تیر 1399
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

املت اسفناج و پنیر


کره نمکی شَکِلّی

املت اسفناج و پنیر بخاطر ارزش بالایی که در نمودار غذای دارد، در میان وعده‌ها و در وعده‌های اصلی قابل سرو است. مواد تشکیل دهنده‌ی اصلی این غذا تخم مرغ، اسفناج و پنیر بوده که می‌توان با اضافه کردن مقداری کره نمکی شَکِلّی خوبی را ارائه داد.

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

تخم مرغ

دو عدد

اسفناج

۱۰۰گرم

کره نمکی شَکِلّی

۳۰گرم

پنیر لیقوان

۴۰گرم

نمک، فلفل و زردچوبه

به میزان مورد نیاز

نحوه پخت


کره نمکی شَکِلّی را در تابه آب کرده، ادویه‏ها را اضافه اسفناج را اضافه کرده و تفت کوتاهی می‏دهیم، تخم مرغ همزده را اضافه می‏کنیم روی تخم مرغ‏ها تکه‏های پنیر لیقوان می‏ریزیم. .

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian