املت اسفناج و پنیر
کره نمکی شَکِلّی
املت اسفناج و پنیر بخاطر ارزش بالایی که در نمودار غذای دارد، در میان وعدهها و در وعدههای اصلی قابل سرو است. مواد تشکیل دهندهی اصلی این غذا تخم مرغ، اسفناج و پنیر بوده که میتوان با اضافه کردن مقداری کره نمکی شَکِلّی خوبی را ارائه داد.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
تخم مرغ |
دو عدد |
اسفناج |
۱۰۰گرم |
کره نمکی شَکِلّی |
۳۰گرم |
پنیر لیقوان |
۴۰گرم |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به میزان مورد نیاز |
نحوه پخت
کره نمکی شَکِلّی را در تابه آب کرده، ادویهها را اضافه اسفناج را اضافه کرده و تفت کوتاهی میدهیم، تخم مرغ همزده را اضافه میکنیم روی تخم مرغها تکههای پنیر لیقوان میریزیم. .