شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
ميان وعده
16 تیر 1399
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

املت اسفناج و پنیر


کره نمکی شَکِلّی

املت اسفناج و پنیر بخاطر ارزش بالایی که در نمودار غذای دارد، در میان وعده‌ها و در وعده‌های اصلی قابل سرو است. مواد تشکیل دهنده‌ی اصلی این غذا تخم مرغ، اسفناج و پنیر بوده که می‌توان با اضافه کردن مقداری کره نمکی شَکِلّی خوبی را ارائه داد.

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

تخم مرغ

دو عدد

اسفناج

۱۰۰گرم

کره نمکی شَکِلّی

۳۰گرم

پنیر لیقوان

۴۰گرم

نمک، فلفل و زردچوبه

به میزان مورد نیاز

نحوه پخت


کره نمکی شَکِلّی را در تابه آب کرده، ادویه‏ها را اضافه اسفناج را اضافه کرده و تفت کوتاهی می‏دهیم، تخم مرغ همزده را اضافه می‏کنیم روی تخم مرغ‏ها تکه‏های پنیر لیقوان می‏ریزیم. .

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian