شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
سبزی پلو | sabzi polo
سبزی پلو
14 بهمن 1399
املت اسفناج و پنیر
15 تیر 1399
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

ميان وعده

با نان تست


کره نمکی شَکِلّی

اسنک‌ها به عنوان میان‌وعده از بهترین انتخاب‌ها می‌باشند که برای تهیه آن‌ها نیاز به پیروی از یک دستور خاص نیست و هر شخص می‌تواند بر اساس ذائقه‌ای که دارد رسپی خاص خودش را داشته باشد. شما می‌توانید با استفاده از کره‌های طعم‌دارشَکِلّی و ترکیب آن با دیگر موادغذایی، اسنک مورد علاقه خودتان را درست کنید.

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

نان تست

سه عدد

تخم مرغ

۱عدد نیمرو

کره نمکی شَکِلّی

۳۰گرم

پنیر خامه‏‌ایی

۱۰گرم

مربای بالنگ

۱۰گرم

بیکن

۱/۲ورق سرخ شده

پیازچه

۱شاخه کوچک

snack

نحوه پخت


تخم مرغ‏ها رو به صورت نیمرو و بکین‏ها رو سرخ کرده و آماده می‏کنیم، روی نان‏ها کره نمکی شَکِلّی زده و روی یکی از نان‏ها پنیر و مربا و روی یکی دیگه بیکن سرخ شده، و روی دیگری نیمرو و پیازچه قرار می‏دهیم.

مطالب مرتبط

مرغ کره ای | chicken and butter

مرغ کره ای


شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian