داشتن یک برنامه غذایی سالم و مقوی در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژهای برخوردار است. روزه گرفتن در این ماه پر برکت شیوهای موثر برای بازیابی سلامت بدن، در صورت رعایت شرایط مناسب است، تا این فرایند بدون آسیب رساندن به بدن صورت بپذیرد. یکی از خوراکیهای مقوی و انرژی زا که نباید از آن غافل شویم، عسل است.
هنگام روزه گرفتن، زمانی که هیچ گونه غذا، خوراکی و نوشیدنی مصرف نمیشود، بدن با کمبود انرژی مواجه میگردد. در چنین وضعیتی ذخایر کربوهیدراتی موجود در کبد و ماهیچه و ذخایر چربی مورد استفاده قرار میگیرند.
کمبود آب بدن در ماه رمضان یکی از دلایل اصلی سردردها و خستگی بسیار بدن است، لذا مصرف خوراکی ها و نوشیدنیهای سرشار از انرژی میتواند منجر به حفظ حالت پایدار در بدن گردد. مصرف عسل به تنهایی یا در ترکیب با نوشیدنیهای سالم و بدون شکر میتواند تا حد زیادی انرژی مورد نیاز بدن در طول روز را (بطور عمده از گلوکز تامین میشود) فراهم آورد و احساس گشنگی را کاهش دهد.
مصرف عسل به هنگام سحری یک روش مناسب برای حفظ تعادل قند خون در طول روز است، زیرا قندهای طبیعی موجود در عسل به سرعت جذب بدن میشوند و انرژی بدن را افزایش میدهند، در حالی که محتوای فروکتوز آهستهتر جذب شده و انرژی را بطور پایدار تامین میکند. علاوه بر اینها عسل سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و میتواند به عنوان یک انتقال دهنده عصبی سروتونین عمل کند و در نهایت خلق و خو را بهبود بخشیده و خستگی را از بین ببرد.
تقویت سیستم ایمنی بدن با عسل طبیعی
اگر در سفره سحری و افطاری به دنبال گزینهای مناسب برای برطرف کردن طبع شیرین خود و یا شیرین کردن شیر، چای و یا نوشیدنی های خنک هستید، عسل یا عسل کرم بهترین گزینه ممکن برای انتخاب است.
عسل سرشار از مواد معدنی، آنتی اکسیدان و گلوگز های انرژیزا است؛ و علاوه بر آن طعم شاخص آن تاثیر ویژهای بر طعم نهایی نوشیدنی شما دارد.
عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی