عسل کرم محصولی پرخاصیت و کاربردی برای تهیه انواع دسر ها، کیک ها و یا بعنوان فیلر درون کروسان ها، انواع نان ها و از همه رایج تر برای تهیه یک صبحانه خوشمزه و دوست داشتنی می باشد.
این محصول مغذی از نظر ارزش غذایی هیچ گونه تفاوتی با عسل نداشته و تنها تفاوت آن در ویژگی های ظاهری محصول و میزان تمایل هر گروه از مصرف کنندگان به مصرف هر یک از این دو محصول می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص وجه شباهت و تمایز دو محصول عسل و عسل کرم بر روی لینک کلیک کنید.
پس از نگاهی کلی به ویژگی های کیفی، خواص و کاربردهای فراوان این محصول، وقت آن است که یکی از بهترین و لذت بخش ترین کاربرد های محصول عسل کرم را بعنوان شیرین کننده ای طبیعی و مقوی و البته خوش طعم، کمی بیشتر تشریح کنیم.
همه ما بخوبی می دانیم که عسل کرم یا همان عسل رس شده محصولی فراتر از یکی شیرین کننده می باشد. با این حال مصرف آن بعنوان شیرین کننده و یا طعم دهنده طبیعی به قول معروف یک تیرو چند نشان است.
خوردن یک لیوان قهوه به هنگام صبح، خواب آلودگی و تمایل برای بازگشت به رخت خواب را کاهش و یا از بین می برد. قهوه حاوی ویتامین هایی نظیر B2، B3، B5 و مواد معدنی چون منگنز، پتاسیم، منیزیم بوده و خواص متعددی برای مصرف آن ذکر شده است. از طرفی عسل کرم حاوی موادی نظیر آنزیم های مفید، آنتی اکسیدان ها، آمینو اسید ها و سایر مواد معدنی مغذی می باشد. ترکیب 1 قاشق چای خوری عسل کرم با 1 لیوان قهوه به هنگام صبح، انرژی یک روز پر از فعالیت را فراهم می کند.
البته برای طعم دار کردن تمام نوشیدنی های خانواده قهوه که معمولا نام آنها در منوی کافی شاپ ها جای دارد، می توان از محصول عسل کرم استفاده کرد، مانند:
یکی از عادات پرتکرار بسیاری از ما ایرانی ها از قدیم تاکنون خوردن چای شیرین به هنگام صبحانه و عصرانه می باشد. عسل کرم بعنوان یک ماده ی شیرین کننده عمدتا حاوی دو قند فروکتوز و گلوکز می باشد. فروکتوز قند موجود در میوه ها و عسل و کرم عسل می باشد که در صنایع غذایی و دارویی بعنوان جایگزین ساکارز ( قند و شکر ) مورد استفاده قرار می گیرد. با مصرف یک لیوان چای همراه با کرم عسل، خود را به یک نوشیدنی لذت بخش و خوش طعم دعوت کنید.
شیر محصولی لبنی و یک نوشیدنی پر طرفدار در میان تمام اقشار جامعه می باشد. این محصول عمدتا به دلیل طعم ویژه و خواصی نظیر خاصیت بهبود دهنده وضعیت استخوان ها، دندان ها، ویتامین های محلول در چربی، املاح و برخی مواد معدنی دیگر مورد استفاده قرار می گیرد، با این حال همچنان عده ای از افراد، خصوصا کودکان، همواره ترجیح می دهند تا شیر را بصورت طعم دار شده و شیرین بنوشند. افزودن عسل کرم و حل کردن آن در شیر نه تنها طعم شیر را ارتقا می دهد، بلکه آن را به یک نوشیدنی کامل و مقوی تبدیل می کند.
پیش تر گفتیم که عسل و عسل کرم هر دو خواص یکسانی دارند، بنابراین می توانید بسته به سلیقه خود دمنوش های عسلی را با عسل کرم تهیه کنید. برای آشنایی با برخی از بهترین دمنوش های عسلی و زمستانی بر روی لینک کلیک کنید.
بهترین دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان
توجه: سعی کنید تا حد امکان عسل کرم را در نوشیدنی های ولرم حل کنید تا از تمامی خواص این محصول خوش طعم بهره مند شوید.