شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

خواص عسل آویشن

  • صفحه نخست
  • مجله
  • عسل
  • خواص عسل آویشن
کره ی گاوی
ترکیبات کره ی گاوی
8 بهمن 1399
کره های طعم دار شَکِلّی | shakelli Flavored butter
کره های طعم دار شَکِلّی
6 اسفند 1399
29 بهمن 1399
عسل و آویشن | Honey and thyme

[vc_row][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text]

عسل طبیعی یکی از مغذی ترین مواد خوراکی برخواسته از دل طبیعت می باشد. این ماده ی انرژِی زا با وجود خواص درمانی و طعم بی نظیر خود همواره مورد توجه واقع شده است. در گذشته عسل را همراه با مواد گیاهی و خوراکی دیگر و بصورت معجون های دارویی مورد استفاده قرار می دادند. ترکیب عسل همراه با آویشن یکی از پر خاصیت ترین معجون ها در بین سایر ترکیبات عسلی می باشد.
برای آشنایی بیشتر با این ترکیب سلامتی بخش لازم است تا به بررسی خواص مصرف عسل آویشن بپردازیم.

معجون عسل و آویشن

مصرف ترکیب عسل و آویشن فواید بیشماری را به همراه دارد و در بهبود و درمان بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامتی بدن نظیر خستگی، سرفه و التهاباتی مانند گاستریت (التهاب دستگاه گوارش) مفید می‌باشد. بهبود سیستم گوارشی و تنفسی، خواص آنتی اکسیدانی قوی، خواص آنتی بیوتیکی و افزایش انرژی از جمله فواید مصرف ترکیب عسل و آویشن می باشد، علاوه بر آن پیش تر فواید آویشن در خصوص پیشگیری از ریزش و حفظ سلامتی مو به اثبات رسیده است.

فواید مصرف عسل و آویشن

  • خواص ضد میکروبی

عسل و آویشن یک ترکیب ضد میکروبی بسیار موثر می باشد. عسل طبیعی حاوی ماده ای به نام هیدروژن پراکسید بوده که از بین برنده باکتری ها و مانع گسترش آنهاست. گیاه آویشن نیز یک گیاه آروماتیک است که در کنار ایجاد عطر و طعم، خواص ضد میکروبی و ضد قارچی هم دارد.

یکی دیگر از دلایل ضد میکروبی بودن عسل طبیعی، PH اسیدی و رطویت پایین موجود در عسل می باشد که در  نهایت منجر به کاهش فعالیت آبی (AW) و مانع از رشد و تکثیر میکروب ها می گردد. مصرف عسل همراه با عصاره ی گیاه آویشن در بهبود علائم و عفونت های تنفسی ناشی از بیماری هایی چون سرماخوردگی، آنفولانزا، سینوزیت و نظیر آن تاثیر بسزایی دارد.

  • عسل و آویشن، یک منبع آنتی اکسیدانی مناسب

هر چه عسل تیره تر باشد محتویات آنتی اکسیدانی آن بیشتر است. عسل و آویشن حاوی مقادیر مناسبی از آنتی اکسیدان پلی فنول و به طور خاص فلانوئید و هم چنین کارتنوئید است که از سلول های بدن در برابر خطر اکسایش محافظت می کند و رادیکال های آزاد را که منجر به اختلال در بدن و بروز برخی از بیماری مزمن مانند سرطان، بیماری های التهابی، مشکلات قلبی و . .. می گردد را خنثی می کند.

عسل و آویشن | Honey and thyme

  • مناسب برای بهبود سرفه و رفع اسپاسم

بطور معمول عفونت دستگاه تنفسی با گرفتگی عضلات و مجاری تنفسی همراه است. همانطور که گفته شد، آویشن دارای فلاونوئیدهایی است که تمامی آن‌ها حاوی خواص ضد اسپاسم و رفع گرفتگی می باشند. محتویات فلاونوئیدی موجود در عسل و آویشن منجر به بروز خاصیت آرام‌کنندگی در ریه می شوند که در نهایت به رفع گرفتگی عضلات و خروج باکتری‌ها کمک می کنند.

  • تقویت سیستم ایمنی بدن

مصرف عسل و آویشن همراه با یکدیگر سیستم ایمنی بدن را ارتقا می دهد. شربت عسل آویشن از گذشته تا به امروز به منظور یک درمان خانگی برای  بهبود علائم سرماخوردگی مورد استفاده قرار می گیرد و بسیاری از افراد با نوشیدن آن روند بهبود خود را تسریع می کنند.

  • بهبود زخم و التهابات گلو و روده

عسل با خاصیت چسبندگی خود به سلول های آسیب دیده در گلو متصل شده و یک لایه ی چسبنده را بر روی آن بوجود می آورد که این امر منجر به بهبود و ترمیم سلول های پوششی در گلو می شود، علاوه بر آن معجون عسل و آویشن با خواص ضد باکتریایی خود مانع از رشد و تکثیر سایر میکروارگانیسم ها و در نهایت جلوگیری از بروز عفونت در این ناحیه می گردد. بر همین اساس عسل می تواند نقش موثری در تسکین و بهبود التهابات روده ای ایفا کند، اگرچه لازم به ذکر است که مصرف عسل و آویشن در خصوص مشکلات روده ای می تواند بصورت درمان مکمل مورد استفاده قرار گیرد.

عسل طبیعی در کنار گیاه آروماتیک و خوش عطر آویشن، سرشار از خواص و فواید گوناگون برای بدن می باشد. شما می توانید این ترکیب دارویی و البته خوش طعم را با عسل طبیعی شَکِلّی به صورت دمنوش( گیاه آویشن ) تهیه کنید.

طرز تهیه دمنوش عسل آویشن

    • ابتدا مقداری پودر خشک گیاه آویشن را در یک لیوان یا قوری آب جوش بریزید (به مدت ۲۰ دقیقه) تا دم بکشد.
    • سپس دمنوش را از یک صافی عبور دهید.
    • در آخر عسل شَکِلّی را اضافه کرده و نوش جان بفرمایید.

– می توانید برگ تازه ی گیاه آویشن را نیز دم کنید.

[/vc_column_text]

CRM

مطالب مرتبط

6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)
1 تیر 1401

طرز تهیه دمنوس عسل و بابونه و 7 خواص آن


ادامه مطلب
مصرف عسل در ماه رمضان
30 فروردین 1401

مصرف عسل در ماه رمضان


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian