[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text]غالبا روغن حیوانی را از شیر گاو، گوسفند، میش و بز و یا ترکیبی از شیر گاو و گوسفند تهیه میکنند. این روغن نسبت به روغنهای صنعتی از چربی و از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است. روغن حیوانی یک روغن خالص است که عاری از مواد روغنی هیدروژنه میباشد، بنابراین در ترکیبات آن چربیهای ترانس وجود ندارد. این روغن را میتوان در مواردی نظیر سرخ کردن مواد غذایی، پخت و پز و همچنین در وعده صبحانه به جای کره استفاده کرد.[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text]در کشور عزیزمان ایران با توسعه و پیشرفت روزافزون تکنولوژی در زمینه تولید محصولات غذایی و خوراکی، انواع متفاوتی از روغنهای خوراکی تولید و عرضه میگردد. روغنهای تولید شده در بازار با توجه به مراحل ساخت و مواد تشکیلدهنده آنها دارای مزایا و معایب مختلفی هستند. برخی از روغن های خوراکی ممکن است در دراز مدت سلامت انسان را به خطر بیاندازند. بنابراین اگر بخواهیم بین روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و روغن مایع با منشا گیاهی یکی را انتخاب کنیم، روغن حیوانی بهتر، مناسبتر و سالمتر است، زیرا یکی از انواع محصولات لبنی محسوب میگردد و خواص شیر را نیز دارد، ضمن اینکه روغنهای نباتی حاوی مواد روغنی هیدروژنه و اسیدهای چرب اشباع هستند که برای سلامت انسان بسیار مضر است.
امروزه با توجه به تنوع محصولات غذایی و خوراکی، روغنهای زیادی برای پخت و پز، سرخ کردن و سایر مصارف در بازار وجود دارد. بنابراین افراد جامعه انتخابهای زیادی پیش رو خواهند داشت. در این میان شرکت شَکِلّی با دارا بودن خط تولید انواع محصولات لبنی بخصوص روغن حیوانی در خدمت مشتریان میباشد. با در نظر گرفتن خواص و فواید روغن حیوانی، گزینش روغن حیوانی شَکِلّی میتواند دریچه ای، رو به سوی حفظ سلامت و تندرستی افراد جامعه باشد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]