شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • تقویم ۱۴۰۲ / تقویم 1402
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

تاریخچه خامه و مزیت‌های آن

  • صفحه نخست
  • مجله
  • خامه
  • تاریخچه خامه و مزیت‌های آن
شکلی | shakelli
چرا روغن حیوانی از دیگر انواع روغن ها سالم‌تر است؟
3 دی 1398
کره خوب چه ویژگی هایی دارد؟
کره خوب چه ویژگی هایی دارد؟
27 خرداد 1399
3 دی 1398
خامه | cream

[vc_row][vc_column][vc_column_text]خامه به عنوان یکی از وعده‌های غذایی صبحانه و دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاستگاه این ماده غذایی لذیذ و خوشمزه مربوط به کشورهای آسیای مرکزی همچون آذربایجان، ترکیه، مقدونیه، عراق و ایران است. خامه از لحاظ طبقه‌بندی هرم غذایی، به دلیل نوع فرایند و پروسه تولید، در گروه فرآورده‌های لبنی قرار می‌گیرد. خامه همانند سایر  اعضای خانواده‌اش مثل سرشیر و کره، سفید رنگ است، همچنین به دلیل بالا بودن میزان چربی‌ برحسب ریز مغذی‌ها، در زمره چربی‌ها نیز دسته‌بندی می‌شود. ارزش غذایی خامه همانند شیر است.[/vc_column_text][vc_column_text]

انواع خامه

[/vc_column_text][vc_column_text]خامه با توجه به میزان چربی که در آن وجود دارد شامل انواع زیر می‌باشد.

  • خامه کم چرب با ۱۲ درصد چربی
  • خامه نسبتا کم چرب با ۳۰ درصد چربی
  • خامنه نسبتا پر چرب با ۳۶ درصد چربی
  • خامه پر چرب با ۴۰ درصد چربی

[/vc_column_text][vc_column_text]

مزایای مصرف خامه

[/vc_column_text][vc_column_text]اکثر افراد جامعه تحت تاثیر تبلغیات سوء و عدم آگاهی کافی، از خواص و مزایای مصرف خامه برای سلامتی بی‌اطلاع هستند. آنها فقط نسبت به عوارض و مضرات خامه آگاهی دارند، بنابراین به طور کلی خامه را از سبد غذایی خود و خانواده خود ناآگاهانه حذف می‌کنند، در حالی‌که با مصرف یک وعده خامه، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن تامین می‌شود. مواد مغذی خامه عبارت اند از: پروتئین، لاکتوز، قند، فسفر، کلسیم و ویتامین‌های A ،B2 ،B5 ،B12 . با توجه به ارزش غذایی خامه، از مزایا و خواص مصرف خامه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
سلامت چشم: مصرف خامه به دلیل وجود ویتامین A در ترکیبات آن منجر به افزایش سلامت چشم و بهبود قدرت بینایی در فرد می‌گردد.

کمک به رشد: ویتامین B2 نقش مهمی را در رشد و افزایش بهبود عملکرد سلول‌های بینایی، پوست، سیستم ایمنی و سیستم عصبی ایفا می‌کند.

تقویت استخوان: فسفر و کلسیم موجود در خامه، باعث رشد بهتر استخوان‌ها و سلامت دندان‌ها می‌شود.

تقویت سیستم ایمنی بدن: همان‌طور که می‌دانید، ویتامین A توانایی و قدرت سیستم ایمنی بدن را در مقابل عفونت‌ها افزایش می‌دهد.

سلامت مغز: مقدار کافی و مورد نیاز فسفر در سلول‌های مغزی، منجر به افزایش عملکرد مغز و رشد شناختی می‌گردد. در مقابل کمبود فسفر در مغز می‌تواند احتمال اختلالات شناختی، زوال عقل و آلزایمر را افزایش دهد.

تولید گلبول‌های قرمز خون: نقش مهم ویتامین B2 در بدن، تولید گلبول های قرمز خون و پیشگیری از کم خونی می‌باشد.

سلامت پوست و مو: مطالعات و تحقیقات نشان می‌دهند که میزان کافی پروتئین در بدن سلامت و رشد مو و پوست را تضمین می‌کند.

افزایش وزن: افرادی که خواهان افزایش وزن هستند، می‌توانند با قرار دادن خامه در رژیم غذایی خود، به وزن هدف مورد نظر برسند.

شرکت شَکِلّی با استفاده از دستگاه‌های مخصوص هموژنیزه و پاستوریزه کردن و همچنین دستگاه های بسته‌بندی‌ اتوماتیک و بهداشتی، محصول نهایی خامه را با درصدهای متفاوت و متنوع چربی و با توجه به سلیقه و خواسته‌های مشتریان تولید می‌کند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

CRM

مطالب مرتبط

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک


ادامه مطلب
فواید مصرف خامه برای سلامتی
13 بهمن 1400

7 مورد از فواید مصرف خامه برای سلامتی


ادامه مطلب
خامه کره ای
10 دی 1400

طرز تهیه انواع خامه قنادی یا خامه کره‌ای در خانه


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • ۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian