خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ یکی از رایج ترین انواع خامه برای مصارف قنادی است، درواقع این نوع خامه برای لایه میانی کیک یا پوشش یا اصطلاحا کاور سطح کیک استفاده میشود. ترکیب خامه پنیری اغلب برای چیز کیکها، کیکهای شکلاتی یا کیک ردولوت استفاده میشود و در نهایت طعم بینظیر و ظاهری وسوسه انگیز را به وجود میآورد، اگر چه شما میتوانید بر حسب سلیقه از کرم چیز فراستینگ برای هر مدل کیک یا دسری که مد نظر دارید استفاده کنید و از طعم جذاب آن بهرهمند شوید.
خامه پنیری طرز تهیه آسانی دارد و در نهایت شما یک خامه فرم گرفته و سبک خواهید داشت. مواد مورد نیاز برای تهیه کرم چیز فراستینگ شامل کره، پنیر خامهای، پودر قند و نمک است. استفاده از وانیل در تهیه این خامه کاملا پیشنهادی است و شما میتوانید بسته به نظر خود از طعم دهندههای دیگر استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که اگر در نهایت یک خامه سفید با طعم مورد نظر خود را میخواهید، بهتر است از اسانسهای طعمدهنده استفاده کنید، در غیر این صورت پودرهای رنگی خوراکی نیز میتوانند انتخاب مناسبی باشند.
با توجه به اینکه در تهیه کرم چیز فراستینگ از پنیر خامهای استفاده میشود، طبیعی است که خامه کمی طعم نمکی داشته باشد و مصرف آن برای دسرها و کیکهای کم شیرین مناسبتر است، اگر چه برای تهیه آن پودر قند نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
· کره: 60 گرم(دمای اتاق)
· پنیر خامهای: 220 گرم (دمای اتاق)
· پودر قند: 3 – 4 پیمانه (الک شده)
· وانیل: ½ قاشق مرباخوری
· نمک: نوک یک قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: ۷ نکته مهم دربارهی خامه صورتی یا تتراپک