خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ یکی از رایج ترین انواع خامه برای مصارف قنادی است، درواقع این نوع خامه برای لایه میانی کیک یا پوشش یا اصطلاحا کاور سطح کیک استفاده میشود. ترکیب خامه پنیری اغلب برای چیز کیکها، کیکهای شکلاتی یا کیک ردولوت استفاده میشود و در نهایت طعم بینظیر و ظاهری وسوسه انگیز را به وجود میآورد، اگر چه شما میتوانید بر حسب سلیقه از کرم چیز فراستینگ برای هر مدل کیک یا دسری که مد نظر دارید استفاده کنید و از طعم جذاب آن بهرهمند شوید.
خامههای پنیری طعمدار
خامه پنیری طرز تهیه آسانی دارد و در نهایت شما یک خامه فرم گرفته و سبک خواهید داشت. مواد مورد نیاز برای تهیه کرم چیز فراستینگ شامل کره، پنیر خامهای، پودر قند و نمک است. استفاده از وانیل در تهیه این خامه کاملا پیشنهادی است و شما میتوانید بسته به نظر خود از طعم دهندههای دیگر استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که اگر در نهایت یک خامه سفید با طعم مورد نظر خود را میخواهید، بهتر است از اسانسهای طعمدهنده استفاده کنید، در غیر این صورت پودرهای رنگی خوراکی نیز میتوانند انتخاب مناسبی باشند.
با توجه به اینکه در تهیه کرم چیز فراستینگ از پنیر خامهای استفاده میشود، طبیعی است که خامه کمی طعم نمکی داشته باشد و مصرف آن برای دسرها و کیکهای کم شیرین مناسبتر است، اگر چه برای تهیه آن پودر قند نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
3 نکته پر اهمیت در تهیه کرم چیز فراستینگ
توجه داشته باشید تا برای تهیه خامه پنیری از پنیر خامهای پرچرب استفاده کنید.
از کرهی حیوانی برای تهیه خامه پنیری استفاده کنید، چراکه کرههای گیاهی نرمتر از کرههای حیوانی هستند و استفاده از آنها برای فرمدهی با استفاده از قیف کمی مشکل است.
اگر میخواهید در نهایت یک کرم چیز فراستینگ با بافت لطیف و یکنواخت بدست آورید، حتما پودر قند را الک کنید، چراکه ممکن است متراکم بودن پودر قند در نهایت باعث گوله گوله شدن بافت خامه شود که جلوه زیبای کیک یا دسر را از بین خواهد برد.
مواد لازم برای تهیه خامه پنیری (مناسب برای روکش یک کیک 1 لایه)
· کره: 60 گرم(دمای اتاق)
· پنیر خامهای: 220 گرم (دمای اتاق)
· پودر قند: 3 – 4 پیمانه (الک شده)
· وانیل: ½ قاشق مرباخوری
· نمک: نوک یک قاشق چایخوری
مراحل و طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
ابتدا کره و پنیر خامهای را از یخچال خارج کرده و بگذارید تا به دمای محیط برسد.
در یک ظرف مناسب پنیر خامهای و کره را با استفاده از همزن برقی بزنید تا نرم و یکنواخت شود.
حال 3 پیمانه پودر قند الک شده را کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا یک بافت کاملا یکنواخت بدست آید، سپس سرعت همزن را بالا برده و تا جایی ادامه دهید که خامه کاملا لطیف و پفکی شود. در صورتیکه احساس کردید بافت خامه کمی نرم شده است، 1 پیمانه دیگر پودر قند اضافه کنید.
در این مرحله طعم دهی خامه صورت میپذیرد. برای طعم دهی به پنیر خامهای عصاره وانیل را همراه با نمک اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
کرم پنیری شما آماده است، کرم را با استفاده از قیف یا کاردک خامه کشی بر روی دسر، کاپ کیک یا کیک مورد نظرتان پخش کنید.
1 Comments
بسیار عالی بود . توضیحات کامل و متمایز از دیگر سایتها بود . متشکرم