در این مطلب به سراغ طرز تهیه فینگر فود برای مهمانی و تولد میرویم. فینگرفود به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی میتواند سرو شود. خوبی فینگر فود این است که میتوان چندین نمونه از آن را تهیه کرد و به عنوان میزبان همه ذائقهها را راضی نگه داشت. طرز تهیه فینگر فود ها پیچیدگی خاصی ندارد و هر سطحی از مهارت که داشته باشید نهایتاً یک غذای خوشمزه خواهید داشت.
برای درست کردن توپک برنج سوخاری، ابتدا برنج را آبکش کنید بطوریکه نرم و چسبنده باشد. سپس داخل یک کاسه تخم مرغ، پنیر پارمسان و کمی نمک و فلفل به برنج پخته شده اضافه کنید. مواد را با دست ورز دهید تا کاملاً نرم و یکدست شود. کمی از مخلوط تهیه شده را بردارید و کف دست خود پهن کنید، سپس یک تکه کوچک پنیر موزارلا را میان خمیر قرار داده و بعد آن را به شکل توپک دربیاورید، در ادامه د
اخل یک کاسه مناسب مقداری آرد سوخاری بریزید و در ظرف دیگر هم مقداری تخم مرغ خام را با هم زن یا چنگال مخلوط کنید. داخل یک ماهیتابه که مقداری گود باشد روغن کره ریخته و روی شعله گاز قرار دهید.در این مرحله توپ هایی که میخواهید سرخ شود را ابتدا در تخم مرغ قرار دهید و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید. وقتی که همه قسمت های آن به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته شد داخل روغن داغ بیندازید تا خوب سرخ شود.
برای تهیه مافین پیتزایی ابتدا فر را تا دمای 180 درجه گرم کنید. شیر ولرم را داخل کاسه ی مناسبی ریخته و سپس به آن شکر اضافه کنید. خمیر مایه رو اضافه کرده و با شیر و شکر در حد مخلوط شدن هم بزنید و مواد را 5 دقیقه استراحت دهید تا مایع خمیر فعال شود. تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب باهمزن دستی هم بزنید تا حباب دار شوند. سوسیس یا ژامبون خرد شده را به همراه فلفل دلمه ای و پیازچه به تخم مرغ هم زده اضافه و با یکدیگر مخلوط کنید. روغن کره آب شده را به مخلوط اضافه کرده و حال نوبت افزودن آرد به همراه نمک، آویشن و فلفل است. مخلوط را با کمک یک ملاقه داخل مافین ریخته، به صورتی که 3/4 قالب رو پر شود. حال مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی مافین ها بریزید. قالب مافین رو داخل فر قرار داده تا برای 30 دقیقه کاملاٌ بپزد و روی پنیر ها طلایی رنگ شود.
برای تهیه کوردن بلو مرغ، ابتدا فر را با دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. سپس سینههای مرغ را بین دو لایه پلاستیک گذاشته و با بیفتککوب بکوبید تا ضخامت آن به حدود نیم سانتیمتر برسد. حال روی هر سینه دو ورقه پنیر گودا و دو ورقه ژامبون بگذارید، سپس از بالای سینه مرغ شروع کرده و آن را لوله کنید. برای بسته نگه داشتن سینه مرغ به شکل لوله، از یک خلال دندان استفاده کنید. آرد سفید را در یک کاسه ریخته و به آن نمک و فلفل را اضافه کنید. در یک کاسه دیگر تخم مرغها را بشکنید و خوب هم بزنید. آرد سوخاری را هم در کاسه دیگری ریخته و به آن پونه کوهی خشک اضافه کنید. حال روغن کره آب شده را به کاسه آرد سوخاری و پونه کوهی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
هر بار یکی از سینههای رول شده را بردارید و در آرد سفید بغلتانید، سپس در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری فشار دهید تا روی آن کاملا با این لایه آردی پوشانده شود. مرغها را روی سینی فر بگذارید. برای مدت ۳۰ دقیقه در فر گذاشته و اجازه دهید تا بپزد. زمانی که روی آن طلایی شود، سینههای مرغ آماده هستند.
برای تهیه پاپ کورن مرغ، ابتدا مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کرده و داخل کاسه ای مناسب بریزید. ماست را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله یک سلفون روی درب ظرف کشیده و به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کرده و سپس آرد را داخل یک کاسه مناسب بریزید، در ادامه بکینگ پودر را به همراه آویشن، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به آرد اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید تا با هم یکدست شوند. حال یک ماهیتابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن کره داخل آن بریزید، در ادامه گوشت مرغ را داخل آرد بغلطانید و درون روغن سرخ کنید.
برای تهیه کراکت مرغ ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید، سپس آن را دو مرتبه درون چرخ گوشت ریخته و درون یک کاسه مناسب چرخ کنید. حال برنج را بشویید، سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید تا آب به نقطه جوش آید. زمانی که آب به نقطه جوش رسید، برنج را به همراه نمک درون آب جوش ریخته و اجازه دهید تا برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند. برنج نیم پز را آبکش کنید. حال پیاز ها رارنده کرده و سپس از صافی رد کنید تا آب اضافی اش کاملا گرفته شود، سپس پیاز رنده شده را به مرغ چرخ شده اضافه کنید. برنج آبکشی شده را به درون کاسه حاوی مرغ چرخ کرده اضافه کرده و سپس تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه به آن اضافه و مخلوط کنید. در ادامه آرد را به همراه پودر سوخاری درون مواد کراکت بریزید.
مواد کراکت مرغ را بخوبی مخلوط کرده و سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و آن را به مدت ۴۰ دقیقه درون یخچال استراحت دهید. توجه داشته باشید در صورتی که مواد خیلی چسبناک بود، به آن آرد اضافه کنید. در این مرحله پس از گذشت ۴۰ دقیقه مواد کراکت مرغ را از یخچال خارج کرده، سپس یک ماهیتابه مناسب روی حرارت متوسط قرار داده و تا اندازه ای که کراکت ها شناور بمانند روغن کره بریزید. حالا با دست خیس مقداری از مواد کراکت بر دارید به شکل دوک فرم دهید و در آخر درون ماهیتابه سرخ کنید.
برای تهیه سیب زمینی شکم پر جذاب ابتدا فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. درون سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی پوشش داده و آنرا کنار بگذارید. سیب زمینی ها را درون سینی فر قرار داده و روی سینی را با فویل بپوشانید، در ادامه سینی را به مدت یک تا یک و نیم ساعت درون فر قرار داده تا سیب زمینی ها مغز پخت شود، پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را از فر خارج کرده و سپس بالای سیب زمینی را با کارد جدا کنید. با استفاده از یک قاشق کوچک داخل سیب زمینی ها را با دقت خالی کنید. در این مرحله سیب زمینی های خارج شده را درون یک کاسه مناسب ریخته و با پشت قاشق به طور کامل له کنید، در ادامه تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و مخلوط کنید.
حال قارچ را به همراه سوسیس (کالباس یا مرغ پخته) و جعفری به صورت ریز خرد کرده و به مواد درون کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند، در ادامه داخل شکم سیب زمینی ها را با این مواد پر کنید. روی مواد پنیر پیتزا ریخته و روی پنیر مقداری فلفل دلمه ای رنگی بچینید و مجددا درون فر قرار دهید. حال دمای فر را روی ۱۸۰ قرار داده و اجازه دهید تا مواد داخل شکم سیب زمینی برای 30 دقیقه بپزند. در آخر چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.
در مرحله اول، سینه مرغ را به صورت قطعات کوچک تکه تکه کنید. آنها را در یک ظرف بزرگ ریخته و کمی نمک، فلفل و آویشن به تکههای مرغ اضافه کنید. پس از آن کمی سس مایونز را به مرغها اضافه کنید. برخی به دلیل کالری بالای سس مایونز ترجیح میدهند از ماست خامهای یا چکیده استفاده کنند. شما میتوانید از مقداری ماست به جای سس مایونز استفاده کرده و روی مرغ بریزید. حال مواد را ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. اضافه کردن ماست یا سس مایونز باعث ترد شدن گوشت مرغ میشود. در مرحله بعدی مرغها را به سیخ بکشید. طوری که به یکدیگر نچسبند.
پس از آن یک سینی بزرگ از آرد سوخاری را آماده کنید. ماهیتابه را بر روی گاز قرار دهید و به اندازه کافی داخل ماهیتابه روغن کره بریزید. در این پروسه هر سیخ چوبی را قبل از سرخ کردن در داخل سینی که آرد سوخاری ریختهاید، بغلتانید و سپس مرغ ها را سرخ کنید. پس از آن درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید تا در روغن کاملا سرخ شود.