شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

6 باور نادرست در مورد عسل

  • صفحه نخست
  • مجله
  • عسل
  • 6 باور نادرست در مورد عسل
خامه کره ای
خامه کره ای چیست و چگونه تهیه می گردد؟
10 دی 1400
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی
29 دی 1400
21 دی 1400
6 باور نادرست در مورد عسل

امروزه به علت تغییر در ذائقه افراد با توجه به رژیم غذایی سالم و بالا رفتن تقاضا برای شهد خوش طعم و سرشار از خاصیت عسل، باور های گوناگون و بعضا نادرستی در خصوص این خوراکی محبوب و پرطرفدار شکل گرفته است. برخی از این اطلاعات نادرست و رایج در بین مردم باعث شده است تا عده ای از افراد سودجو از این موضوعات سو استفاده کرده و با تبلیغات مکرر ذهن مصرف کنندگان را فریب دهند.

امروز می خواهیم 6 مورد از رایج ترین باور های نادرست در مورد عسل را با شما دوستداران هدیه طلایی رنگ طبیعت در میان بگذاریم.

تنها عسل های تیره رنگ از کیفیت بالایی برخوردارند!

عده ای بر این باورند که عسل هایی که رنگ تیره تری دارند کیفیت بهتری داشته و یا حتی عسل طبیعی و اصیل می باشند، اما حقیقت این است که کیفیت عسل به هیچ وجه به رنگ عسل مرتبط نمی باشد. طیف رنگی عسل طبیعی می تواند از حالت بی رنگ یا زرد بسیار کمرنگ آغاز شده و تا قرمز تیره ادامه داشته باشد. در واقع این پوشش گیاهی یک منطقه است که تعیین کننده رنگ و عطر و طعم عسل می باشد و عسل تیره تر لزوما با کیفیت تر از عسل کم رنگ تر نمی باشد.

عسلی که غلظت بیشتری داشته باشد از یک عسل رقیق با کیفیت تر است!

یکی از دیگر باور های اشتباه و رایج در مورد عسل، در نظر گرفتن غلظت آن بعنوان معیاری برای تشخیص عسل با کیفیت از عسل بی کیفیت یا تقلبی می باشد. در این مورد باید بگوییم که دلیل اصلی رقیق بودن بعضی از عسل ها نسبت به انواع غلیظ تر، میزان رطوبت منطقه ای است که عسل در آن تهیه می شود.

بطور مثال عسل هایی که در مناطق جنگلی و شرجی شمال ایران تهیه می شود رقیق تر از عسل های تهیه شده در مناطق نسبتا خشک کوهستانی می باشد، از طرفی دیگر اگر عسل در محیط گرم یا نسبتا گرمی نگهداری شود، طبیعی است که بافت رقیق تری خواهد داشت، لذا عسل غلیظ تر لزوما عسل با کیفیت تری نخواهد بود.

عسلی که شکرک بزند، عسل تقلبی است!

متاسفانه یکی از باور های اشتباه و بسیار رایج در ایران تقلبی در گرفتن عسل شکرک زده می باشد. در جهت رد کردن این باور اشتباه باید بگویم که عسل بطور طبیعی ماده ای فوق اشباع می باشد، بنابراین قرار گرفتن آن در محیطی با دماهای پایین تر، آن را حالت فوق اشباع خارج کرده و بافت آن به حالت کریستاله در می آید.

شاید یکی از دلایل پیدایش چنین باوری استفاده از واژه ی شکرک زدگی برای توصیف فرآیند رس شدن می باشد. رس بستن عسل می تواند دلایل متعددی داشته باشد. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در این مورد هستید بر روی لینک زیر کلیک کنید.


شکرک زدن در عسل طبیعی

عوامل موثر در شکرک زدگی عسل


زنبور های وحشی، عسل با کیفیت تری نسبت به زنبور های کندو تولید می کنند!

به عسلی که توسط زنبور های وحشی در لابه لایه صخره ها، کوهستان ها یا بر روی تنه درختان تهیه می گردد عسل وحشی گفته می شود. امروزه برخی سودجویان از شایعات بوجود آمده پیرامون برتری عسل وحشی سو استفاده کرده و قیمت بالاتری را برای فروش و بازاریابی آن در نظر می گیرند.

واقعیت این است که شهد گیاهانی که در منطقه وجود دارد عامل اصلی و تعیین کننده کیفیت عسل می باشد، اگرچه زنبور وحشی به دلیل دسترسی به پوشش گیاهی بکر تر در نهایت ممکن است عسل با کیفیت تری را تهیه کند یا از طرفی عده ای معتقد اند استرس وارد شده به زنبور های پرورشی ( به علت جابه جایی ) باعث وارد شدن شک به آنها و در نهایت کاهش کیفیت عسل نهایی می گردد، با این حال این تفاوت آنقدر محسوس نمی باشد که بتوان خواص عجیبی را که به عسل وحشی نسبت می دهند را باور کرد. از طرفی دیگر به دلیل اینکه زنبور های وحشی از گونه های در حال انقراض می باشند، لذا توصیه می شود تا برای حفظ بقای این حشرات تا حد امکان از عسل کندو پرورشی استفاده کنید.

 با چند راهکار خانگی عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهید!

یکی از مطالب پرطرفدار در میان دوستداران عسل، یافتن راهکاری خانگی و آسان برای تشخیص عسل تقلبی از عسل اصل و باکیفیت می باشد. مطالب بسیار متنوع و به ظاهر کاربردی در این خصوص در فضاهای مجازی به اشتراک گذاشته شده است اما حقیقت آن است که تاکنون هیچ کدام از روش های ذکر شده دلیل و مبنای علمی نداشته است، لذا بهترین راهکار برای تشخیص عسل با کیفیت از نوع اصطلاحا تقلبی آن، انجام برخی آزمون های تخصصی در آزمایشگاه های مواد غذایی می باشد.

عسل خارجی باکیفیت‌تر از عسل داخلی است!

اگر مطلبی که تا اینجا گفته شد را مطالعه کرده باشید کاملا متوجه می شوید که داخلی یا خارجی بودن عسل هیچ گونه ارتباطی با خواص کیفی و ویژگی های فیزیکی آن ندارد، همانطور که مدت ها است که کشور ایران در زمینه ی صادرات عسل طبیعی فعالیت داشته است.

اگر شما هم با برخی دیگر از باور های اشتباه در مورد عسل آشنایی دارید در بخش دیدگاه ها نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

CRM

مطالب مرتبط

6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)
1 تیر 1401

طرز تهیه دمنوس عسل و بابونه و 7 خواص آن


ادامه مطلب
مصرف عسل در ماه رمضان
30 فروردین 1401

مصرف عسل در ماه رمضان


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian