شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

  • صفحه نخست
  • مجله
  • نکات تغذیه ای و سلامت
  • 7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
17 شهریور 1401
طرز پخت کتلت
طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
27 دی 1401
23 آبان 1401
۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

خامه فرادما یا تتراپک چیست؟

بطور کلی خامه قسمتی از شیر است که از نظر میزان چربی نسبتا غنی بوده و طی عمل خامه گیری از شیر جدا می‌شود. همان‌طور که می‌دانید، امروزه خامه‌ها عمدتا با دو روش پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون، تحت حرارت قرار می‌گیرند تا به نوعی فعالیت‌های میکروبی در آن کاهش پیدا کند.


خامه پاستوریزه

فرآورده‌ای است که به وسیله یکی از روش‌های حرارتی شناخته شده پاستوریزه شده باشد. پاستوریزاسیون اغلب به سه روش پاستوریزاسیون زمان کوتاه (درجه حرارت بالا)، پاستوریزاسیون با حرارت کم ( زمان طولانی) و پاستوریزاسیون با دمای بالاتر صورت می‌پذیرد.

خامه فرادَما یا استریل شده

فرآورده‌ای است که در یک جریان مداوم، در معرض فرآیند حرارتی سترونی تجارتی قرار گرفته و در شرایط اسپتیک بسته‌بندی می‌شود. محصول فرآوری شده از شیر طبیعی، ماندگاری نسبتا بالاتری دارد.

شرایط نگهداری خامه

  • خامه پاستوریزه : در یخچال نگهداری شود.
  • خامه استریل یا فرادما : پس از باز کردن در یخچال نگهداری شود.
  • خامه‌های منجمد : حداقل در دمای 18- ( فریزر ) نگهداری شود.

خامه تتراپک شَکِلّی

خامه استریل یا به عبارتی خامه تتراپک شَکِلّی از خامه تازه تهیه شده که پس از فرموله شدن توسط دستگاه‌های استریلایزر استریل می‌گردد. درجه حرارت مورد نیاز در فرایند استرلیزاسیون 136 – 138 درجه سانتیگراد است. این دما باعث می‌شود نه تنها باکتری‌های پاتوژن(بیماریزا)، بلکه اسپور قارچ هم از بین برود.

ماندگاری خامه استریل یا تتراپک شَکّلِی

فرایند استرلیزاسیون تجاری یا صنعتی خامه فرادما، به واسطه بالا بردن حرارت در مدت زمان کم (136 – 138 درجه سانتیگراد و به مدت 4 تا 6 ثانیه ) قادر است تا مقاوم‌ترین گونه باکتری‌ها را نیز از بین ببرد. این مورد مهم‌ترین وجه تمایز بین خامه پاستوریزه و استریل است؛ و به همین دلیل است که عمر فروشگاهی یا انبارداری (shelf life) خامه پاستوریزه یک هفته یا ده روز و در مورد خامه استریل تا قبل از باز شدن 6 ماه است. لازم به ذکر است بعد از باز شدن درب خامه استریل، مصرف کننده یک هفته تا ده روز و در صورت نگهداری در یخچال، می‌توانند خامه را مصرف کنند.

فرآیند استرلیزاسیون خامه تتراپک شَکِلّی

در فرآیند استرلیزاسیون، هم محصول و هم بسته بندی محصول به واسطه اعمال حرارت و عبور بسته بندی از حمام آب اکسیژنه استریل می‌شوند. حمام آب اکسیژنه به شکل حمام عمیق (Deapth bath) وجود دارد که پاکت بسته‌بندی خامه به طور کامل در آن غوطه ور می‌گردد. خامه توسط دستگاه فیلینگ (پرکن)، تحت حرارت حدود 180-190 درجه سانتیگراد وارد پاکت می‌گردد، لذا محصول استریل در محیط استریل وارد پاکت استریل می‌گردد و بسته بندی توسط المنت‌های حرارتی اصطلاحا دوخت می‌شود.

ویژگی‌های خامه تتراپک شَکِلّی

خامه تتراپک شَکِلّی حاوی حدود 27 درصد چربی، نیم چرب و با رنگ سفید است و با حداقل میزان آب اندازی تولید شده است. بافت خامه استریل شَکِلّی در طول مراحل تولید حفظ شده و نزدیک به بافت خامه‌های 30 درصد است، همچنین بافت خامه کاملا همگن و یکنواخت است. خامه استریل طعم پختگی ملایم داشته و بوی سوختگی نمی‌دهد.

CRM

مطالب مرتبط

6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
30 تیر 1401

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!


ادامه مطلب
نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟
22 تیر 1401

کره پاستوریزه را در یخچال نگهداری کنیم یا در فریزر؟


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian