مرغ عسلی
عسل شَکِلّی
 
یکی از جذاب ترین خوراک های شیرین و لذیذ که به تازگی طرفداران بسیای را جذب خود کرده است، خوراک مرغ عسلی می باشد. این وعده ی غذایی خوش طعم درواقع شامل مرغ برشته شده همراه با سس متفاوت و خاص عسلی می باشد. طعم بی نظیر مرغ ترد عسلی را با عسل طبیعی و پر خاصیت شَکِلّی تجربه کنید.

مواد لازم
| مواد تشکیل دهنده | مقدار مورد نیاز | مواد تشکیل دهنده | مقدار مورد نیاز | 
|---|---|---|---|
| بال و کتف مرغ با پوست | ۰/۵ کیلو | نمک و فلفل | ۱/۴ قاشق چایخوری | 
| ۳ قاشق غذاخوری | سیر رنده شده | ۲ حبه | |
| زنجبیل رنده شده | ۲ قاشق چایخوری | سس سویا | ۱ قاشق غذاخوری | 
| سرکه سیب | ۲ قاشق غذاخوری | پودر فلفل قرمز کره ای یا فلفل قرمز چیلی | ۱ قاشق غذاخوری | 
| عسل | ۳ قاشق غذاخوری | روغن کنجد | ۲ قاشق چایخوری | 
| شکر قهوه ای یا شکر سفید | ۲ قاشق غذاخوری | لیمو ترش | ۱ عدد | 
| جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری | کنجد | به میزان لازم | 

۰۰:۴۵:۰۰

۴ نفر

نحوه پخت مرغ عسلی
- برای تهیه مرغ سوخاری شیرین و تند ابتدا تکه های مرغ را با نمک، فلفل، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده، لیمو ترش و جعفری را مخلوط می کنیم .
- برای تهیه سس عسلی در یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری سس سویا، سرکه سیر، پودر فلفل قرمز، عسل، روغن کنجد، شکر قهوه ای، یک حبه سیر رنده شده و یه قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده را مخلوط کرده و ۳ الی ۴ دقیقه حرارت داده و سپس از روی گاز بردارید.
- در یک ماهیتابه به اندازه ۳ یا ۴ سانتی متر روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم. وقتی روغن داغ شد مرغ ها را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ می کنیم تا تکه های مرغ به رنگ طلایی تیره در آیند.
- سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سس را بر روی مرغ ها ریخته و برای تزئین کنجد را بر روی مواد می ریزیم.








