پنه آلفردو
با سبزیجات
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
پنه آلفردو بخاطر وجود سس آلفردو که از خامه درست شده است، باب دل اکثر افراد میباشد. پنه آلفردو با سبزیجات دارای مقادیری فیبر بوده و برای احساس مزهی بیشتر سبزیجات در این غذا میتوان از کرهی سیر و سبزیجات شَکِلّی استفاده کرد. نوش جان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
پنه پخته شده |
۱پیمانه |
قرص عصاره مرغ |
۱ عدد |
۴۰گرم |
شیر |
۱/۲ پیمانه |
|
خامه |
۱/۴پیمانه |
ارد |
نصف قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی |
۲ قاشق |
فلفل دلمه رنگی |
۱۰گرم خرد شده |
بروکلی |
۲۰ گرم |
ریحان تازه |
۱ قاشق |
نحوه پخت پنه آلفردو با سبزیجات
- ابتدا قابلمه ای را پر از آب کرده و حرارت دهید تا آب به جوش بیاید.
- پاستا را در آب جوش ریخته تا اینکه به حد مطلوبی نرم شود.
- به مقدار نیمی از یک فنجان آبی را که در آن پاستا را پخته اید را نگه دارید.
- نیمی از کره ی سیر و سبزیجات شَکِلّی را بطور ملایم در یک ماهیتابه حرارت دهید و سبزیجات را به آن اضافه کرده و به آرامی تفت بدهید تا کمی نرم شود و سپس آنها را کنار بگذارید.
- نیمه ی دیگر کره را اضافه کرده و آرد را با آن تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
- سپس شیر و خامه را اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا کمی غلیط شود.
- سپس سس را به سبزیجات اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید.
- در آخر سس نهایی را به پاستا اضافه کرده و سرو کنید.