کیک عسلی
عسل شَکِلّی

کیک عسلی یک میان وعده ی خوشمزه و دوستداشتنی است که می توانید آن را برای دسر و یا همراه با یک آبمیوه ی طبیعی برای صبحانه میل کنید. بافت اسفنجی و لطیف کیک های خود را با عسل طبیعی شَکِلّی طعم دار کنید.

مواد لازم
| مواد تشکیل دهنده | مقدار مورد نیاز | مواد تشکیل دهنده | مقدار مورد نیاز | 
|---|---|---|---|
| ۳ قاشق غذا خوری | آرد سفید قنادی | ۱ پیمانه | |
| تخم مرغ | ۳ عدد | شکر | ۱/۲ پیمانه | 
| ۱۰۰ گرم | آرد نشاسته | ۱ قاشق غذا خوری | |
| شیر | ۱/۴ پیمانه | بیکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری | 
| وانیل | ۱/۲ قاشق چای خوری | ||
| نمک | ۱ پنس | 

۰۰:۵۵:۰۰

۵ نفر

نحوه پخت کیک عسلی
- ابتدا نشاسته، آرد و بکینگ پودر را بخوبی باهم مخلوط کنید.
- شیر را روی کره بریزید و آن را حرارت دهید تا حدی که کره آب شود، بعد بگذارید تا کمی خنک شود.
- تخم مرغ، شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل و یک پنس نمک را برای ۷ تا ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا کاملا پف کند وبافتش خامه ای شود.
- بعد عسل را با یک قاشق غذاخوری سرصاف در آب گرم کمی رقیق کنید و به تخم مرغ اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
- حال مخلوط آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با همزن دستی به صورت دورانی و آرام هم بزنید، سپس مخلوط شیر وکره را اضافه کنید و با همزن به آرامی مخلوط کنید.
- داخل قابلمه را با روغن چرب کنید و یا داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و مواد کیک را داخلش بریزید و بعد در فر گرم شده با دمای صد هشتاد درجه قرار دهید.
- بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با یک چنگال یا خلال دندان وسط کیک را چک کنید اگر از مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده است.
نکته:برای تزئیین سطح کیک می توانید از قطرات عسل در کنار دراژه های رنگی، پودر قند و گردو استفاده کنید.








