مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو
کره سیر شَکِلّی

مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو یک غذای محبوب بین المللی است که برای تهیه آن از طعم دهنده های خوشمزه ای نظیر سیر و سبزیجات معطر و تازه بسته به ذائقه هر فرد، استفاده می گردد. توصیه می شود مرغ گریل را با سس خوش طعم کره ی سیر شَکِلّی و لیمو سرو و نوش جان کنید.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۱۰۰ گرم |
۵۰ گرم |
||
سینه مرغ |
۷۰۰ گرم |
سیر |
۳ حبه |
پوست لیمو ترش رنده شده |
۱ قاشق سوپ خوری |
آب لیمو تازه |
۴ قاشق سوپ خوری |
جعفری تازه خرد شده |
۳ قاشق سوپ خوری |
پیاز خرد شده |
۱ عدد کوچک |
رزماری، پاپریکا، زردچوبه |
به میزان لازم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
سیر |
۳ حبه |

۰۱:۳۰:۰۰

2 نفر

نحوه ی پخت مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو
- کره سنتی، ادویجات(رزماری، نمک، فلفل)، پوست لیمو، ۲ قاشق سوپ خوری لیموی تازه، سیر، پیاز و ۱ قاشق جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید.
- سپس مرغ را آغشته به این مواد کنید و در ظرف دربسته به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرغ ها را از یخچال خارج کرده و با فویل بپوشانید، سپس آن ها را به مدت یک ساعت درون فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید.
- ابتدا کره ی سیر را در یک تابه با حرارت بسیار پایین ذوب می کنیم و در حین نرم شدن کره، باقی مانده ی جعفری یا هر نوع سبزی دلخواه را به تابه اضافه کرده و با کره مخلوط می کنیم.
- زمانی که سیر موجود در کره، در کنار سبزیجات مورد نظر بخوبی تفت داده شد، باقی مانده ی آب لیموی تازه همراه با پالپ رنده شده ی لیمو، نمک و فلفل را به آرامی اضافه می کنیم تا طعم دار شود.
برای تهیه سس: