شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
چیکن استراگانف
5 خرداد 1400
کیک عسلی | cake honey
کیک عسلی
21 اردیبهشت 1400
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو


کره سیر شَکِلّی

 Grilled chicken with garlic and lemon sauce| مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو

مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو یک غذای محبوب بین المللی است که برای تهیه آن از طعم دهنده های خوشمزه ای نظیر سیر و سبزیجات معطر و تازه بسته به ذائقه هر فرد، استفاده می گردد. توصیه می شود مرغ گریل را با سس خوش طعم کره ی سیر شَکِلّی و لیمو سرو و نوش جان کنید.

Grilled chicken with garlic and lemon sauce |مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر شَکِلّی

۱۰۰ گرم

کره سنتی شَکِلّی

۵۰ گرم

سینه مرغ

۷۰۰ گرم

سیر

۳ حبه

پوست لیمو ترش رنده شده

۱ قاشق سوپ خوری

آب لیمو تازه

۴ قاشق سوپ خوری

جعفری تازه خرد شده

۳ قاشق سوپ خوری

پیاز خرد شده

۱ عدد کوچک

رزماری، پاپریکا، زردچوبه

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

سیر

۳ حبه

Grilled chicken with garlic and lemon sauce |مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو

۰۱:۳۰:۰۰

Grilled chicken with garlic and lemon sauce |مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو

2 نفر

Grilled chicken with garlic and lemon sauce| مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو

نحوه ی پخت مرغ گریل با سس کره سیر و لیمو


  1. کره سنتی، ادویجات(رزماری، نمک، فلفل)، پوست لیمو، ۲ قاشق سوپ خوری لیموی تازه، سیر، پیاز و ۱ قاشق جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. سپس مرغ را آغشته به این مواد کنید و در ظرف دربسته به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. مرغ ها را از یخچال خارج کرده و با فویل بپوشانید، سپس آن ها را به مدت یک ساعت درون فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید.
  4. برای تهیه سس:

  5. ابتدا کره ی سیر را در یک تابه با حرارت بسیار پایین ذوب می کنیم و در حین نرم شدن کره، باقی مانده ی جعفری یا هر نوع سبزی دلخواه را به تابه اضافه کرده و با کره مخلوط می کنیم.
  6. زمانی که سیر موجود در کره، در کنار سبزیجات مورد نظر بخوبی تفت داده شد، باقی مانده ی آب لیموی تازه همراه با پالپ رنده شده ی لیمو، نمک و فلفل را به آرامی اضافه می کنیم تا طعم دار شود.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian