دسر عربی
خامه صبحانه شَکِلّی
دسر عربی یک دسر خوشمزه و محبوب کاراملی است که بافت بسیار نرم و لطیف داشته و بدون نیاز به پخت و پز و صرف زمان طولانی قابل تهیه است. عموما پایه اصلی تهیه دسر هایی با بافت مشابه با دسر عربی، موادی نظیر خامه، شیر، ژلاتین و شکر است، که بسته به نوع دسر و طعم دهنده های مورد موردنظر می تواند متفاوت باشد. دسر عربی تهیه شده با خامه شَکِلّی همان انتخاب مناسب بر سر سفره های میهمانی است که علاوه بر داشتن طعم دلنشین و پرطرفدار، منظره ای جذاب و وسوسه کننده را بوجود می آورد. با ما همراه باشید تا در ادامه شما را با طرز تهیه این دسر دوستداشتنی و ساده آشنا کنیم.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۲۰۰ گرم |
شیر |
۲ پیمانه |
|
شکر |
۳ قاشق غذاخوری |
پودر کرم کارامل |
۱ بسته |
بیسکوییت پتی بور |
۱ بسته |
پودر ژلاتین |
۲ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو |
۱ قاشق چایخوری |
وانیل |
۱/۸ قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر عربی
- ابتدا در یک ظرف، پودر کرم کارامل آماده را با شیر و شکر مخلوط کنید.
- سپس ترکیب را روی حرارت قرار داده و مدام هم بزنید تا پودر و شکر کاملا در شیر حل شوند.
- پودر ژلاتین را با ۱/۴ پیمانه آب یا شیر ولرم مخلوط کنید و روی کتری قرار دهید تا پودر کاملا حل شود.
- در این مرحله بیسکوییت را به مخلوط شیر و کارامل و شکر اضافه کرده و شیر را از روی حرارت بردارید و پس از آن وانیل را اضافه کنید.
- پس از نرم شدن بیسکوییت، مایه را با گوشت کوب برقی یا میکسر مخلوط کنید.
- خامه و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
- ژلاتین حل شده را به مایه دسر عربی اضافه و مخلوط کنید.
- زمانی که مایه دسر عربی هنوز گرم بوده، در قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و به مدت ۵ ساعت یا بیشتر درون یخچال قرار بدهید.
- می توانید دسر را پس از خارج کردن از قالب با مواد دلخواه تزئین کنید.