کسادیا مرغ و پنیر
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
کسادیا مرغ و پنیر یک نوع غذای لذیذ مکزیکی است که بسته به ذائقه ی شما می تواند طعم ملایم و یا بسیارتندی داشته باشد، البته اگر طرفدار غذاهای تند و پنیری هستید بدون شک از خوردن این ساندویچ خوشمزه سیر نمی شوید. بطور معمول برای تهیه این غذا از چاشنی سیر در کنار روغن استفاده می گردد، اما اگر می خواهید طعمی متفاوت، جذاب همراه با رایحه ی ملایمی از سیر و سبزیجات خوش عطر و طعم را تجربه کنید، توصیه ما به شما، کره سیر و سبزیجات شَکِلّی می باشد.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
فیله مرغ |
۲۵۰ گرم |
|
سینه مرغ |
۲۵۰ گرم |
نخود فرنگی |
۸۰ گرم |
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده |
نصف فلفل |
سس گوجه فرنگی ( پوره گوجه + آب + نمک + رب گوجه فرنگی ) |
۲/۳ لیوان |
پنیر موزارلا |
۱۵۰ گرم |
زردچوبه |
به مقدار لازم |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
ادویه مرغ |
۱ قاشق چایخوری |
نان تورتیلا |
۱ بسته |
خمیر چسبنده ( ۲ قاشق غذاخوری آرد + ۱ قاشق غذاخوری کره سیر و سبزیجات + به مقدار لازم آب ) |
به مقدار لازم |
نحوه ی پخت ساندویچ کسادیا مرغ و پنیر
- سینه و فیله ی مرغ را به مکعب های 1 سانتی متی برش دهید.
- کره سیر و سبزیجات را داخل یک تابه بطور ملایم حرارت دهید و به آرامی مرغ و فلفل دلمه را با یکدیگر تفت دهید.
- نخود فرنگی را همراه با سایر ادویه جات و سس گوجه فرنگی به محتویات تابه اضافه کنید و بخوبی تفت دهید، سپس اجازه دهید تا فیله ها همراه با سس گوجه برای 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشند.
- نان را با قیچی نصف کرده، سپس آرد، کره و آب را با یکدیگر مخلوط کنید تا یک خمیر چسبنده حاصل گردد..
- نان برش خورده را به شکل یک مخروط درآورده و با خمیر چسبده دو لبه ی آن را بهم متصل کنید.
- مواد تهیه شده را با پنیر سرد مخلوط کرده و داخل نان های مخروطی شکل بریزید و لبه های باز نان را با خمیر بچسبانید.
- ساندویچ ها را برای 15- 20 دقیقه در فر 200 درجه قرار داده تا قهوه ای و ترد شوند.
- ساندویچ کیسادیا مرغ و پنیر را با سس قرمز سرو کنید.
نکته: توجه داشته باشید که سس گوجه پس از حرارت دهی نسبتا غلیظ شده باشد.
- نوش جان