شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
دسر عربی
دسر عربی
10 شهریور 1400
رولت شکلاتی یخچالی
26 مرداد 1400
ترشی تره | torshitare-stew
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

خورشت ترشی تره


کره سیر شَکِلّی

ترشی تره | torshitare-stew

خورشت ترشی تره یکی از غذاهای خوش عطر و طعم و اصیل ایرانی است که در شمال کشور طرفداران بسیاری دارد، چراکه در این غذا از سبزی های متنوعی استفاده می شود که عموما در مراتع سرسبز شمالی یافت می شود. اگر از خورشت هایی که شامل گوشت و مرغ هستند خسته شده اید و به دنبال ایجاد تنوع در برنامه ی غذایی خود و خانواده خود هستید، خورشت ترشی تره یا ترشه تره یکی از بهترین انتخاب ها از میان انواع گوناگون غذا های شمالی می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه ی پخت خورت ترشی تره با چاشنی کره سیر شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

ترشی تره | torshitare-stew

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر شَکِلّی

به مقدار لازم

گشنیز

۲۰۰ گرم

شوید

۲۰۰ گرم

اسفناج

۲۰۰ گرم

نعنا

۲۰۰ گرم

چوچاق

۱۵۰ گرم

برگ سیر

۲۰۰ گرم

برنج

۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه

به مقدار لازم

آب نارنج یا آبغوره

به مقدار لازم

آرد برنج

۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ

۳ عدد

زمان پخت | preparation time

۰۱:۰۰:۰۰

تعداد | number of people

۳ نفر

  ترشی تره | torshitare-stew

نحوه ی پخت خورشت ترشی تره


  1. ابتدا سبزی های شسته شده را خرد کرده و همراه با کره ی سیر شَکِلّی تفت دهید.
  2. سپس 1 قاشق غذاخوری برنج را به سبزی ها اضافه کرده و بگذارید تا با 1 لیوان آب به جوش بیایند.
  3. در این حین 1 قاشق غذاخوری آرد برنج را با آب سرد مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها بخوبی بپزند.
  4. پس از آنکه سبزی ها کاملا پختند، آب نارنج یا آبغوره را به خورشت اضافه کرده و حرارت را کمی زیاد کرده تا آب اضافی تبخیر شده و یک خورشت لعابدار بدست آید.
  5. مقداری کره ی سیر را در ماهیتابه حرارت دهید، تخم مرغ خام را بر روی کره ریخته و بگذارید تا ببندد، سپس آن را تکه تکه کرده، به خورشت اضافه کنید و خورشت را هم بزنید.

خورشت ترشی تره اصیل گیلانی آماده است،
نوش جان.

برای آشنایی با فوت و فن های پخت خورشت ترشی تره اصیل گیلانی بر روی لینک کلیک کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian