خورشت ترشی تره
کره سیر شَکِلّی
خورشت ترشی تره یکی از غذاهای خوش عطر و طعم و اصیل ایرانی است که در شمال کشور طرفداران بسیاری دارد، چراکه در این غذا از سبزی های متنوعی استفاده می شود که عموما در مراتع سرسبز شمالی یافت می شود. اگر از خورشت هایی که شامل گوشت و مرغ هستند خسته شده اید و به دنبال ایجاد تنوع در برنامه ی غذایی خود و خانواده خود هستید، خورشت ترشی تره یا ترشه تره یکی از بهترین انتخاب ها از میان انواع گوناگون غذا های شمالی می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه ی پخت خورت ترشی تره با چاشنی کره سیر شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
گشنیز |
۲۰۰ گرم |
|
شوید |
۲۰۰ گرم |
اسفناج |
۲۰۰ گرم |
نعنا |
۲۰۰ گرم |
چوچاق |
۱۵۰ گرم |
برگ سیر |
۲۰۰ گرم |
برنج |
۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه |
به مقدار لازم |
آب نارنج یا آبغوره |
به مقدار لازم |
آرد برنج |
۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ |
۳ عدد |
نحوه ی پخت خورشت ترشی تره
- ابتدا سبزی های شسته شده را خرد کرده و همراه با کره ی سیر شَکِلّی تفت دهید.
- سپس 1 قاشق غذاخوری برنج را به سبزی ها اضافه کرده و بگذارید تا با 1 لیوان آب به جوش بیایند.
- در این حین 1 قاشق غذاخوری آرد برنج را با آب سرد مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها بخوبی بپزند.
- پس از آنکه سبزی ها کاملا پختند، آب نارنج یا آبغوره را به خورشت اضافه کرده و حرارت را کمی زیاد کرده تا آب اضافی تبخیر شده و یک خورشت لعابدار بدست آید.
- مقداری کره ی سیر را در ماهیتابه حرارت دهید، تخم مرغ خام را بر روی کره ریخته و بگذارید تا ببندد، سپس آن را تکه تکه کرده، به خورشت اضافه کنید و خورشت را هم بزنید.
خورشت ترشی تره اصیل گیلانی آماده است، نوش جان.
برای آشنایی با فوت و فن های پخت خورشت ترشی تره اصیل گیلانی بر روی لینک کلیک کنید.